EZO

Szerző Bors

Létrehozva: 2024.09.27. 19:00

Robbanásszerű változás köszönt be a bolygóegyüttállással, néhány csillagjegy kivételes helyzetben lesz a főboszorkány szerint

Európa főboszorkánya úgy véli az anyagiakra lesz nagy hatással az Oroszlán legfényesebb csillaga a Regulus és a holdsarló vasárnap hajnali együttállása. Szegedi Erika jóslata szerint robbanásszerűen köszönt be szinte mindenki életében a pozitív változások sora a bolygóegyüttállással.

Legyen szó munkahelyről vagy épp üzleti vállalkozásról a pénzügyekre jó hatással lesz a különös bolygóegyüttállás. Szegedi Erika, Magyarország és Európa főboszorkánya szerint érdemes kihasználni ezt a vissza nem térő alkalmat, és a munkába temetkezni.

főboszorkány, szegedi erika
Az anyagiakra lesz nagy hatással a bolygóegyüttállás, véli Szegedi Erika főboszorkány Fotó: Ripost

Bolygóegyüttállás: Szegedi Erika szerint mindenkit a tenyerén fog hordozni az Univerzum

Kegyesek lesznek hozzánk az égiek, és a jó dolgokat most felerősítik. A hatás leginkább a karrierben és a pénzügyek tekintetében lesz érezhető, de a párkapcsolatokra is kedvezően hat.

- mondja sejtelmesen a főboszorkány, aki szerint az elkövetkezendő időszak nem az emberi kapcsolatokat fogja leginkább megerősíti, hanem a karrier tekintetében fog sikereket eredményezni. Természetesen néhány csillagjegy szülötte kivételes helyzetben lesznek. Számukra most jött el az a megvalósítás ideje, és most azt érzik nem létezik lehetetlen. És nem tévednek. A következő időszakban a rákok, a skorpiók és az oroszlánok lesznek ebben a kitüntetett helyzetben

A lehetőségek és a lezárások ideje

Mindenki életében vannak visszahúzó elemek. Ezeknek most véget kell vetni, hogy a sok rossz helyét át tudja venni a jó. Néha nagyon nehéz meghozni egy döntést, de a főboszorkány azt tanácsolja: 

Most érdemes kimondani a végszót, és azokat a dolgokat lezárni, melyeknek már lejárt az ideje. 

Fontos, hogy megtanulj nemet mondani, és elengedni a múltat.

- tanácsolja Szegedi Erika aki szerint a következő néhány hét hosszútávon meghatározza a karrierünket és a jövőt. Ennek kulcsa, hogy tűzd ki magad elé a célodat és utána csak a feladatra koncentrálj. 

Az univerzum most mindenki felkarol, akinek vannak céljai 

Az álmokból és a tervekből most megfelelő alázattal valóság lesz a főboszorkány szerint, és ebben az univerzum a rengeteg pozitív energiájával lesz segítségül.

Skorpió

A tenyerén fogja hordozni a sors. Szerencsés fordulat várható a karrierében, és még új munkahelyre is számíthat.

  • Nyilas

Mindig gondolja végig a dolgait racionálisan is, vagy kérjen tanácsot. Csak így érhet el sikereket a pénzügyeiben.

  • Szűz

Nagyon pozitív időszak előtt áll, de a sikereket a mostani munkahelyén tudja csak elérni. Számára nagyon kockázatos egy esetleges váltás, ezért tartson ki inkább a réginél.

  • Bak 

Ne vágjon bele új dolgokba, mert azok nem lesznek sikeresek. Számára még mindig nem érkezett el a nagy váltás ideje.

  • Vízöntő

Jó időszak veszi kezdetét az életében, de ne költekezzen, mert az nem vezet. Legyen takarékos, és megfontolt.

  • Halak

A már meglévő vállalkozásra kell nagyobb hangsúlyt fektetni, és nem szabad új dolgokba belevágniuk.

  • Kos

Legyen szó vállalkozásról vagy munkahelyről, mindenhol le fogja aratni a babérokat.

  • Bika

Számára inkább a szerelme tartogat nagyobb sikereket, mint a karrier. Érdemes inkább a párkapcsolatára koncentrálni a munka helyet.

  • Ikrek

Eljött az igazi áttörés ideje. Végre az anyagi helyzete és a karrierje is egyaránt egyenesbe kerül.

  • Rák

Az életét az anyagi problémák végig fogják kísérni az év során. Mivel ez számára nem szerencsés időszak tartson ki inkább a régi munkája mellett, még akkor is, ha vágyik már az újra.

  • Oroszlán

A szerencse egész évben végig kísérte az útját. Nem lesz ez másként a jövőben sem. Amihez nyúl, az arannyá válik. Eljött az ő ideje.

  • Mérleg

Anyagi nehézségekkel kell szembenéznie. Ne keseredjen el, mert nem fog örökké tartani ez a negatív eseményekkel tarkított időszak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek