KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.05.

"A hálószobámban szültem 16 évesen és 4 napig senkinek se szóltam, annyira megijedtem"

Nem tudta, hogy terhes, semmilyen tünete nem volt.

Szerző P. E.

Egy nő sokkolta a családját és barátait, miután tinédzser korában titokban a hálószobájában szült. A most 40 éves Miranda Ponthieux az Egyesült Államokból, Louisianából azt mondta, fogalma sem volt arról, hogy terhes, mert akkoriban „szuper sovány” maradt. Egyetlen tünete a gyomorfájdalom volt, amit szerettei kezdetben menstruációs görcsöknek hittek.

csecsemő, baba
 

"Nem éreztem jól magam, a gyomrom időről időre görcsbe rándult. Amikor elmondtam anyámnak, annyit mondott, biztos meg fog jönni a menstruációm" - mesélte. Amikor fokozódtak a fájdalmak, rájött, hogy valószínűleg terhes. Akkor már csak napjai voltak a szülésig. Kivett egy napot az iskolából betegségre hivatkozva és a hálószobájában megszülte a kislányát.

"Négy napig senki sem tudott róla, hogy megszültem. Amikor 15 éves voltam, állandóan fellopóztunk a szobámba azzal a fiúval, akit már az óvoda óta ismertem és az utcánkban lakott. Nyilván csináltunk ezt-azt, ami ahhoz vezetett, hogy terhes lettem. Voltak jelek, hogy talán terhes vagyok, de mivel egyáltalán nem nőtt a hasam, sőt, szuper vékony voltam, úgy gondoltam, mégsem lehetek az. Aztán életet adtam egy kislánynak. Egy ruhákkal teli kosárba tettem, néha ránéztem, jól van-e, de nem tudtam, mit kell tennem vele."

Végül egy autóponyva alá rejtette a babát és amikor egy családi barát átment hozzájuk, úgy csinált, mintha akkor fedezné fel a gyereket, aki a "semmiből került oda". A családnak furcsa módon nem voltak kérdései, ám a sok hazudozás és titok végül túl soknak bizonyult Mirandának. Végül elmondta az igazat az édesanyjának. Meglepetésére az egész család azonnal mellé állt és mindenki gondoskodni akart a babáról és róla.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek