KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.16. 15:00

„Azt hittük, hogy több időnk van” – 48 órával az esküvője után hunyt el a férj

Megműtötték, de megmenteni már nem tudták a férfi életét. Tüdőfibrózis vitte el esküvője után a férjet.

Mike januárban kezdett légszomjjal küzdeni, de csak hónapokig tartó vizsgálatok után találták meg az okát. Végül Mike Reynolds kórházba került miután tüdőfibrózissal diagnosztizálták. Párjának, Larának mindössze egyetlen nap alatt kellett megszerveznie az esküvőjüket, ugyanis 48 órával a műtétjét követően Mike 51 éves korában elhunyt.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

„11 évvel ezelőtt találkoztunk, tulajdonképpen ő volt a kézbesítőm. Jó életünk volt. Úgy volt, hogy 2020-ban összeházasodunk, de a Covid közbeszólt. Mindig úgy gondoltuk, hogy lesz még időnk bőven, és egy nap összeházasodunk. Amikor diagnosztizálták, a világunk a feje tetejére állt” - mondta a 38 éves Lara, aki a cornwalli Fraddonból származik.

Lara most megosztotta Mike történetét, remélve, hogy felhívja a figyelmet a betegségre. Lara az esküvőjüket egyébként szívszorítóan gyönyörűnek nevezte.

„Gyönyörű volt és felkavaró. Egyikünk sem ezt akarta, de ott volt a családunk és a barátaink. A legjobb barátja tökéletesen megfogalmazta: nincs szükséged a csicsás ruhákra és a több száz emberre, ez a szerelemről szól. A mi esküvőnk a tiszta szerelemről szólt. Mindig is ezt akartuk, csak azt hittük, hogy több időnk van rá. Nehéz volt és érzelmes, de ez volt a mi napunk. Szívszorítóan gyönyörűnek nevezem, és ezt tetováltatom magamra. 48 órával később már nem tudott tovább küzdeni, és elhunyt” – mesélte esküvőjéről Lara.

Sajnos 2024. szeptember 29-én Mike elhunyt. Lara most azt reméli, hogy történetük megosztásával felhívhatja a figyelmet a tüdőfibrózisra, és arra buzdít mindenkit, aki légzési problémákkal küzd, hogy minél hamarabb forduljon orvoshoz.

Tünetek

  • fulladás
  • száraz köhögés
  • rossz oxigénellátás
  • fulladásérzés
  • lila körmök
  • lila ajkak
  • terhelésre jelentkező köhögés

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek