A Tisza Párt vezetőjét cigarettacsempészet miatt letartóztatták

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.11. 16:30

„A legtisztább lélek” – Egy fiúcska olyan ritka rendellenességgel született, hogy nincs neve

A harcos kisfiú élete már a születése pillanatában megpecsételődött, de nem adja fel. Bárkit képes levenni a lábáról.

Egy figyelemre méltó és legtisztább lelkű lincolnshire-i fiú olyan ritka genetikai rendellenességgel született, hogy még nem nevezték el.

sztetoszkóp, kórház, betegség, rák, beteg, páciens
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A spaldingi Nicole Pearcet az orvosok arról tájékoztatták, hogy gyermeke, Oaklen betegsége annyira ritka, hogy nem áll a rendelkezésükre a diagnózishoz szükséges fejlett genetikai vizsgálat. Oaklen, aki most kétéves, teljesen összenőtt bal kézzel született, csak két ujjal. Két lábujja is részlegesen összeforrt, és a bal karja és a bal lába összes csontja megrövidült.

„Valószínűleg egy kicsit elfogult vagyok, de ő a legszebb kisfiú, akit valaha láttam. Bárki, aki találkozik vele, tudja, hogy nem hagyja, hogy bármi az útjába álljon. Igen, szüksége van extra támogatásra, de mindig ő maga próbálja meg először megcsinálni a dolgokat” – mesélte büszkén fiáról Nicole.

„Még akkor is, amikor a kórházban van és küzd, bármi is legyen az, amivel éppen szembeszáll, mindig mosolyog, mindig beszélget a többi gyerekkel, és sosincs túl rosszul ahhoz, hogy flörtöljön a csinos nővérekkel. Figyelemre méltó, és mindent legyőz, ami elé kerül” - tette hozzá Nicole.

Mivel pontosan senki sem tudja, mi baja lehet Oaklennek, ezért Nicole nagyon egyedül érezte magát a problémájával. Eljutott arra pontra, hogy elszigetelnek érezte magát. Végül egy Facebook-csoportban rábukkant a LimbBo Foundation nevű jótékonysági szervezetre, ami a végtaghibás gyerekeket és családjaikat támogatja. 

2025 márciusában, annak ellenére, hogy Nicole tériszonya van, ejtőernyős ugrást hajt végre Peterborough-ban, hogy a LimBo számára pénzt és figyelmet gyűjtsön. Adományozni Nicole GoFundMe oldalán lehet.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek