Orbán Viktor részletesen kifejtette a gazdasági semlegesség legfőbb pontjait

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.25. 21:00

Rákban szenvedett az anyuka, mégis gyermeke született: "Az volt a legnagyobb vágyam, hogy édesanya lehessek"

A nő önként jelentkezett béranyának, miután megtudta, rákbeteg barátnője nem lenne képes kihordani a babáját.

A betegsége megfosztott egy brit nőt attól a lehetőségtől, hogy ő maga hordja ki a gyermekét, ám ekkor a legjobb barátja közbelépett. A 33 éves Amy Cronjé nem sokkal azután tudta meg, hogy mellrákban szenved, miután hozzáment szerelméhez, a 35 éves Rochéhoz, a helyzete pedig hamarosan még súlyosabbá vált.

terhesség, anya, apa, várandós, terhes, babavárás
Kihordta nagybeteg barátja babáját egy önzetlen nő / Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

A sugárkezelést és kemoterápiát követően egy ideig úgy tűnt, minden rendben van, ám egy évvel később, egy rutinvizsgálat után kiderült, a rák visszatért és átterjedt Amy csontjaira. A nő ezután a kezelés részeként hormongyógyszert is kapott, amely nagyban lecsökkentette annak az esélyét , hogy valaha teherbe essen. Amy - aki közvetlen az első kemoterápiás kezelés előtt lefagyasztotta az embrióit - ezután a párjával béranya után kezdett el kutatni. Amikor erről tudomást szerzett barátja, a kétgyermekes Karla Steenekamp, önként vállalta, hogy kihordja Amy babáját. A sikeres beültetést követően a 31 éves Karla júniusban egy egészséges kisfiúnak adott életet, aki a Jack Bruce nevet kapta.

Karlával egyedülálló barátságot ápolunk. Mondhatni, most már nem barátok, hanem testvérek vagyunk. Az volt a legnagyobb vágyam, hogy édesanya lehessek. Nem hittem volna, hogy ez lehetséges, de Karla valóra váltotta. Csodálatos érzés, hogy a barátom ekkora áldozatot volt hajlandó meghozni értem. Mindig részei leszünk egymás életének. Kimondhatatlanul hálás vagyok neki azért, amit tett

- nyilatkozta meghatottan Amy, a Daily Mail beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek