KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.21. 20:00

Fejfájással ment orvoshoz a háromgyermekes anyuka, hetei vannak hátra

A 49 éves nő azt hitte, a mellrák legyőzésével jobbra fordul az élete, de lesújtó hírt kapott az orvosnál.

Szívszorító diagnózist kapott egy háromgyermekes édesanya. A 49 éves brit asszony, Sharon Bennett korábban mellrákkal küzdött, de most egy agresszívabb betegséget találtak nála, ami miatt csupán hetei vannak hátra.

Családtagjai mindent megtesznek, hogy a nagybeteg édesanya ne aggódjon a jövőjük miatt. (Fotó: gofundme.com)

Sharon tavaly novemberben kapta a lesújtó hírt, hogy mellrákos - írja a Mirror. Kemoterápián és nyolc héttel ezelőtt műtéten esett át, de a gyógyulás reményét újabb felfedezés semmisítette meg. Fejfájás miatt ment be a sürgősségire, ahol a CT-vizsgálat kimutatta, hogy előrehaladott leptomeningealis rákkal küzd. Ez a ritka és agresszív daganat az agyat és a gerincvelőt körülvevő finom szöveteket támadja meg.

Szerettei adománygyűjtő oldalt indítottak Sharon számára, hogy lássa, támogatást kapnak a gyermekei akkor is, amikor ő már nem lesz közöttük.

Lesújtó. Nagyon nehéz lesz, ha már nem lesz velünk. Anyukámnak csak arra kellett volna várnia, hogy a műtét utáni seb begyógyuljon, majd sugárkezelést kapott volna, hogy biztosan ne maradjanak a szervezetében rákos sejtek. Sajnos három hete súlyos fejfájással került be a sürgősségire, ahol a CT-vizsgálat kimutatta a leptomeningealis rákot

– nyilatkozta Natasha, Sharon legidősebb, 31 éves lánya, aki gondoskodni fog 20 év 7 éves testvéreiről.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek