KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.08.14.

"A legjobb barátnőm lefeküdt a fiammal, bár tudta, hogy van barátnője"

A nő azonnal megszakította az ismeretséget a barátnőjével, miután kiderült, elcsábította a fiát.

Az élet íratlan szabályai egyszerűek: ne egyél sárga havat, ne szaladj ollóval, és ne feküdj le a legjobb barátod gyerekével. Egy nő világa azonban fenekestül felfordult, amikor rájött, hogy a legjobb barátnője, aki 28 éves, lefeküdt az ő fiával, aki 23 éves, és nem mellesleg, boldog párkapcsolatban élt.

A páros nem bírt a vágyaikkal, a Balatonnál szexeltek egymással - nyilvánosan.
Fotó: Dimasik_sh

A nő a Mumsneten mesélte el szívfájdalmát. Elmondta, azonnal blokkolta a barátnőjét, amikor megtudta az affért. Mint mondta, nem a korkülönbség zavarja, hanem az, hogy a barátnője nem ismer erkölcsi határokat.

"Anyagilag is segítettem ennek a barátomnak az elmúlt időszakban, mivel nem volt munkája és depressziós is volt. Most már van állása és éppen a múlt héten mondta, mennyire hálás a barátságunkért, milyen boldog, hogy beléptem az életébe, és értékel mindent, amit érte tettem. Ekkor már lefeküdt a fiammal..."

A nőtől elnézést kért a fia a viselkedése miatt, ő pedig arra buzdítja, valljon be mindent a barátnőjének. A bejegyzés alatt több száz kommentelő adta ki magából a haragot, többen mind a két felet keresetlen szavakkal illették a szenvedélyes éjszakájuk miatt.

"Ez undorító viselkedés. A helyedben én is letiltottam volna. Beengeded a házadba, segítesz neki, ő meg így hálálja meg? Szégyellje magát" - írta az egyik.

"Aki így viselkedik, az egyáltalán nem barát. Soha többé nem engedném be az életembe" - szólt hozzá egy másik felháborodott olvasó.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek