KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.18.

Pokol a fővárosban: négy óvodás égett halálra a kigyulladt lakásban

Az anya vásárolgatott, míg fiai meghaltak...

Szerző L.A.

Négy fiatal fiú halt meg egy szörnyű háztűzben, miután egyedül hagyták őket otthon. Most kiderült, hogy a gyerekek észrevették, hogy baj van, ugyanis kétségbeesetten segítségért kiáltoztak.

tűz, tábortűz, felgyulladt, megégett, lángok
Fotó: Pexels

Állítólag a 29 éves Deveca Rose bezárva hagyta a két ikerpárt a házban. Leytont és Logan Hoath-t, akik 3 évesek voltak, illetve a 4 éves Kysont és Bryson Hoath-ot. A hírek szerint az anya vásárolni ment, amíg gyermekei az életükért küzdöttek.

A Mirror szerint egy eldobott cigaretta vagy egy lámpa a nappaliban okozhatta a tüzet, amely gyorsan terjedni kezdett. A bíróságon a szomszédok azt vallották, hogy hallották a gyerekek sikoltozásait:

Itt tűz van, segítség!

A londoni tűzoltóállomás egyik tűzoltója, Darren Woodhams azt mondta a bíróságon, hogy az ingatlan első emeleti lépcsőjénél volt egy füstérzékelő, de az nem működött, mivel nem volt benne elem. A tűzhöz egy járókelő riasztotta az egyik szomszédot, aki az ajtón kezdett dörömbölni, próbálta betörni az ajtót. Egy másik szomszéd ezalatt értesítette a tűzoltókat, ekkor már füst ömlött ki az ablakokon. A hatalmas tűz miatt viszont az előszobán át nem tudtak bemenni a házba, ezért meg kellett várják a tűzoltókat.

Összesen 8 egységet küldtek a pusztító tűzhöz, amelyet el is oltottak. A gyerekeket egy ágy alatt találták meg, eszméletlenek voltak és nem lélegeztek. A szabadba vitték őket, ahol megpróbálták őket újraéleszteni, majd kórházba vitték őket. Végül azonban egyik fiú sem élte túl a történteket, a haláluk okaként a füst belégzését állapították meg. Az anya tagadja, hogy hibás lenne gyermekei halálában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek