Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.09.15.

Minden percben az életéért küzd egy 26 éves menyasszony: „Fény az alagút végén”

Lánykérése adta meg az erőt, hogy harcoljon az életéért egy fiatal nőnek.

Szerző K. C.

Egy menyasszony jógázni és pilatesezni kezdett, hogy enyhítse a fájdalmat a hátában és a csípőjében. Teljesen elborzadt, amikor felfedezték a valódi baj okát.

kórház, orvosok, folyosó
Fotó: Pexels

Alex Macgillivray akkor jött rá, hogy valami nincs rendben, amikor a tornák sem segítettek rajta. Ráadásul felfúvódott és székrekedése is lett. Kezdetben azt hitték, hogy a 26 éves mérnöki menedzser vakbélgyulladásban szenved. Vizsgálatok tömkelegén esett át, amelyekből legnagyobb megdöbbenésére kiderült, hogy petefészekrákja van.

Alex most kemoterápiás kezelésen vesz részt, és arra buzdít mindenkit, akinek szokatlan tünetei vannak, hogy azonnal vizsgáltassa ki azokat. Az orvosok megpróbálják felrobbantani a 12, 13, 7 és 8 centis daganatait, abban a reményben, hogy megőrizhesse a petefészkét és a jövőben gyermeket szülhessen.

„Az eljegyzés örömétől a petefészekrák diagnózisának szívfájdalmáig. James a feltáró műtétem után kérte meg a kezemet, mindent megtervezett, mielőtt megbetegedtem, fogalmam sem volt róla. Ez volt valami, amit igazán várhattam, és egy fény az alagút végén. A rák típusa, ami nekem van, rendkívül ritka a nőknél, ez inkább a férfiak hererákjára jellemző. Ha valakinek ez lesz, akkor általában 30 éves kora előtt kapja meg” – mesélte Alex.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek