Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.09.

Ezt a 7 dolgot biztos, hogy nem tudtad Katalin hercegné családjáról

Érdekességek derültek ki Katalin családjáról.

Vilmos herceg és Katalin hercegné első randija óta Katalin családját sokan felismerik, viszont mivel nem teregetik ki az életüket, így még mindig derülnek ki róluk eddig nem ismert információk. A life.hu most összegyűjtött 7 dolgot, amit valószínűleg te sem tudtál Middletonékról.

The Princess of Wales and Princess Charlotte at 2024 Wimbledon - Day Fourteen
Katalin hercegné / Fotó: Northfoto

1. Az após letagadta Vilmost

Vilmos herceg és Katalin hercegné románcával kapcsolatban sok pletyka keringett kezdetben, így a hercegné apját, Michaelt is megkérdezte a brit sajtó erről. Az apa, talán a család magánéletének védelmében, akár másért, de hazudott. 

Nagyon szórakoztat minket a gondolat, hogy Vilmos herceg apósa és anyósa legyünk, de nem hiszem, hogy ez meg fog történni

— állította az apa.

2. Katalin húgának nem Pippa az igazi neve

Pippát rengetegszer láthattuk a nyilvánosság előtt Katalin hercegné oldalán. A Pippa azonban csak egy becenév, a valódi neve Philippa Charlotte Middleton.

3. Koszorúslányruha

Pippa volt Katalin hercegné esküvői tanúja, ahol a megjelenésével felhívta magára a figyelmet. Ezt nem akarta, erről később úgy nyilatkozott, hogy szeretett volna elvegyülni a tömegben, de a ruha túlzás volt, így ez nem sikerült.

4. Middleton-kúria

A Middleton család Bucklebury Manor nevű otthonát Michael és Carole 2012-ben vásárolta 4,7 millió fontért, és csak egy rövid autóútra van egy Oak Acre nevű kisebb birtoktól, ahol három gyermeküket felnevelték. A kúriában hét hálószoba, egy szalon és egy könyvtár található, illeve 18 hektárnyi föld tartozik hozzá.

5. Testvérterápia

Katalin hercegné öccse, James korábban beszélt a depresszióval folytatott küzdelméről, családja pedig támogatta őt végig. Olyannyira, hogy mindkét nővére elkísérte őt a terápiás foglalkozásokra.

6. Az esküvő

Middletonék ragaszkodtak ahhoz, hogy egy hat számjegyű összeggel járuljanak hozzá az esküvői költségekhez. Katalin hercegné anyja ráadásul a szervezésben, zeneválasztásban és minden másban is segített. 

7. Middletonék óriáscége

Middletonék 2023-ig saját vállalkozásukat, a Party Pieces-t vezették, a partyellátó- és dekorációs céget. Middletonék cége, a Party Pieces Katalinnak köszönhetően jött létre, a leendő hercegné ötödik születésnapi bulija adta az inspirációt az anyjának. A vállalkozás annyira családi volt, hogy Pippa írta a „Party Times” blogot, James készítette a tortákat, és Katalin fejlesztette ki a cég első születésnapi és babakategóriáját. A vállalkozást 2023-ban adták el.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek