Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.05.

Esélye sem volt a túlélésre: részegen tarolta le a gyorshajtó sofőr a kétéves gyereket

A szemtanúk kiabáltak a sofőrnek, hogy lassítson, nem figyelt rájuk.

Gyilkossággal és befolyásoltság alatti vezetéssel vádolnak egy 19 éves floridait, aki részegen elütött egy kétévest a triciklijén. Joshua Montero a beleset okozását követően tagadta, hogy ivott volna, viszont józansági tesztjét elbukta, így azonnal őrizetbe vették. Az elgázolt kétévest azonnal kórházba szállították, ám ott már csak a halál beállták tudták megállapítani. A szemtanúk szerint Montero bőven a megengedett sebesség felett hajtott, amikor a baleset történt.

A kisfiúnak esélye sem volt a túlélésre Fotó: GoFundMe, Tavares Police Department

A tragédia egy rövid, zsákutcás szakaszon történt, ahol a családok általában a biztonságos környéknek köszönhetően hagyják, hogy a gyerekek szabadon játszanak. 

- közölte a rendőrség hozzátéve, hogy a totyogóst, Asher Leppinget a szülei az autófeljárójukról figyelték, míg más gyerekekkel biciklizett. Kiemelték, hogy Montero annak ellenére lépett a gázra a baleset előtt, hogy kívülállók kiabáltak neki, lassítson. 

A hatóság közlése szerint a fiatal szeme az elfogyasztott alkoholtól elfogásakor vörös volt és üveges. Csupán egy fürdőnadrág volt rajta az autóbalesetkor. Szondáztatását követően azonnal őrizetbe vették, mivel bőven a limit felett vezetett 21 éves kora alatt, írja a CrimeOnline.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek