Íme Orbán Viktor legfontosabb bejelentései az Árvízinfón: ezeken a helyeken a legnehezebb most

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.14.

"Látni akarom, ahogy felnőnek a gyerekeim!" - Az életéért küzd egy háromgyerekes édesapa

A háromgyermekes családapának meglehet, már csak néhány éve maradt hátra.

Az életéért küzd egy nagybeteg családapa, akinek az egész világát felforgatta egy pusztító orvosi diagnózis. A 47 éves, ír Gavin Coopernél 2016-ban diagnosztizáltak tüdő szarkoidózist, majd négy év kezelést követően remisszióba került. 2021-ben azonban az orvosok egy 7 centiméteres daganatot fedeztek fel a májában, amely összefonódott a portális vénájával.

Az életéért küzd a nagybeteg családapa / Fotó: GoFundMe

A daganat súlyos egészségügyi problémákat okozott Gavinnek, beleértve a portális hipertóniát, a hasvízkórt, az epehólyag-problémákat, valamint a megnagyobbodott lépet és duzzadt érrendszert. A szakemberek augusztusban arról tájékoztatták a férfit, hogy májátültetésre és májkapuér rekonstrukcióra is szüksége van, azonban Írországban nincs olyan sebész, aki rendelkezik a komplex műtét elvégzéséhez szükséges szakértelemmel. Abban az esetben pedig, ha nem kerül sor az életmentő beavatkozásra, az orvosok szerint jó, ha 5 éve maradt még hátra.

Gavin - akinek az orvosi csapata külföldi szakemberekhez fordult tanácsért, és keresik számára a segítséget - kénytelen volt egy GoFundMe-oldalt elindítani, hogy a beérkező adományok segítségével fizetni tudja a csillagászati mértéket öltő orvosi számláit, valamint, hogy támogassa a szeretteit.

A csodálatos feleségem, Eileen férje vagyok, és három gyönyörű gyermek apja: látni akarom, ahogy felnőnek, megházasodnak és saját gyermekeik születnek. Szeretnék megöregedni, és megtapasztalni, mit hoz az élet a családom számára, de a betegségem nagyon megviselt engem és a szeretteimet is. Január óta képtelen vagyok dolgozni, a feleségem pedig két munkahelyen áll helyt, hogy megéljünk. Ebben a helyzetben lenni iszonyú fájdalmas, nemcsak fizikailag, hanem mentálisan és érzelmileg is. Egész életemben keményen dolgoztam, és egyszer sem kértem segítséget, de most rájöttem, hogy néha mindannyiunknak segítségre van szüksége

- számolt be a jelenlegi helyzetéről az adománygyűjtő oldalon Gavin, a Mirror beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek