Létrehozva: 2024.09.27. 15:30

„Az emberek azt gondolják, hogy anyám a húgom - nem hiszik el, hány éves is valójában”

Ennek rendre hangot is adnak a hozzászólásokban.

Egy anyuka és lánya páros hatalmas népszerűségre tett szert az interneten, miután az emberek azt hitték, hogy ők testvérek.

Fotó: Pixabay

Az Instagramon a Lobadakuma néven szereplő két hölgy közel 360 ezer rajongóra tett szert az oldalon, akik mindennap várják az új bejegyzéseket, így a korát meghazudtoló anyukáról készült képeket is. Ám a követőik ledöbbennek, amikor megtudják, hogy az édesanyja hány éves valójában, és a hozzászólások között rendre hangot adnak csodálkozásuknak.

Lobadakuma 19 éves, bronzbarna bőre van, formás alakja, emellett szép, hosszú szőke fürtökkel büszkélkedhet. Anyukája, aki állítólag 42 éves, hasonlóan néz ki, de valamivel rövidebb a frizurája.

Nagyon szép anya és lánya

- jegyezte meg az egyik rajongó. 

Oké, melyikük az anyuka? Én ikertestvéreket látok

- érdeklődött az egyik másik felhasználó.

Mindketten lenyűgözően néztek ki

- dicsérte szépségüket egy másik kommentelő.

A rajongók számára akkor vált nyilvánvalóvá, hogy melyikük hány éves, amikor az egyik felvételen, a Richie Wess és Yung Dred 'Lit' című dalára táncolva, a lány feje fölött megjelent a '19' felirat. Az Instagram mellett a páros a TikTok-on is ott van, ahol Lobadakuma még nagyobb rajongótáborral büszkélkedhet: 926 ezer követője van - írja a Daily Star.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek