Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.25.

„Ő az én kis angyalom, az én csillagom” – Tragikus balesetben hunyt el a 18 éves Hannah és édesapja

Összesen heten vesztették életüket a jacht balesetben. Hannah nővére zokogva közölte a legfrissebb fejleményeket.

Hét ember meghalt, miután a 18 éves Hannah édesapjának, a brit Mike Lynch technológiai mágnásnak a szuperjachtja elsüllyedt Szicília szigeténél, amikor egy vihar végigsöpört a Földközi-tengeren.

gyertya, gyász, tragédia
Fotó: Unsplash

Hannah édesanyja, Angela Bacares a 15 túlélő között volt, akiket egy neaby hajó mentett ki. A 18 éves lány volt az utolsó személy, akit a mentőbúvárok kerestek a roncsban. Hannah összetört szívű nővére, Esme Lynch közleményben tudatta a lesújtó fejleményeket:

„Hannah gyakran berontott a hálószobámba, és lefeküdt mellém. Néha mosolyogva, néha pimaszul, néha tanácsért. Bármi is történt, határtalan szeretetet hozott nekem. Végtelenül gondoskodó, szenvedélyesen őrült, akaratlanul is vicces volt, és a legcsodálatosabb, támogató és örömteli húgom és legjobb barátom. És mindezek tetejébe még több szeretetet tudott adni, végtelenül minden barátjának, és szenvedélyt a hihetetlen tanulmányaihoz és céljaihoz. Ő az én kis angyalom, az én csillagom.”

Hannah a jövő hónapban kezdte volna meg angol tanulmányait az Oxfordi Egyetemen.

A tragédia 7 ember életét követelte, köztük Mike és Hannah Lynch, a hajó szakácsa, Recaldo Thomas, a Morgan Stanley International bank elnöke, Jonathan Bloomer és felesége, Judith Bloomer, egy jótékonysági kurátor, a Clifford Chance ügyvédje, Christopher Morvillo és felesége, Neda Morvillo.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek