Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.24.

Kijátszották a rendszert: három héten belül kétszer is nyert a lottón egy pár

Nagyon nagy szerencséjük volt...

Sokaknak csak álom, hogy legalább egyszer nyerjenek egy nagyobb összeget a lottón. Ám egy szerencsés párnak összejött a nagy dolog, ráadásul három hét alatt kétszer is elvitték a főnyereményt - és sikerüket egy egyszerű, legális trükknek köszönhetik, amelyet szerintük bárki meg tud csinálni.

Hatalmas összeg ütötte a markukat rövid időn belül 

Neil és Hayley 30 ezer fontot (közel 14 millió forint) nyertek, miután három hónappal ezelőtt játszottak a People's Postcode Lottón. A pár nemrég költözött be új otthonába, amikor úgy döntöttek, hogy szerencsét próbálnak.

Három hónapja vettük a házat. Az első hónapban 10 fontot (több mint 4500 forint) nyertem, most pedig 30 ezer fontot

- mesélte a villanyszerelőként dolgozó Neil.

Három héttel később a pár irányítószáma ismét előkerült, és egy másik, valamivel kisebb pénznyereményt kaptak - számol be róla a Birmingham Live. A házaspár úgy véli, szerencséjük mögött egy egyszerű ok áll, amit bárki kipróbálhat.

„Azonnal elkezdtünk játszani, amint beköltöztünk” - mondta Neil.

A lottójáték nem csak a párnak adott erőteljes pénzügyi lökést, hanem az utcájuk közösségét is erősítette ez a nem mindennapi siker. Neil és Hayley első nyereménye ünneplésre adott okot az utcájukban. Spring Vale Garden Village, ahol élnek, és amely két irányítószámra oszlik, csendes lakóutcából hatalmas bulihellyé változott, amikor a 18 lakó együttesen 540 ezer (több mint 250 millió forint) fontot nyert.

Az utca lakói közül sokan a nyaralásukra fordítják majd a kimondhatatlanul nagy nyereményt. Van aki először Dél-Afrikába, majd Leszboszra, és onnan Spanyolországba utazik ebből a pénzből, de másnak más terve van az összeg elköltésére. Egy apuka ugyanis tetoválást varrat majd magára a nyereményből - írja a Daily Star.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek