Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.07.19.

"Nyertem a lottón, erre a barátom követeli a felét, de nem akarok adni neki"

Négy éve vannak együtt és a férfi azonnal követelte a nyeremény felét.

Szerző P. Flóra

Egy fiatal anyuka dühöngött, mert miután megnyerte a lottót, a barátja, akivel 4 éve vannak együtt, követelte a felét a pénznek. Azonban a kommentelők a férfival értenek egyet...

veszekedés
 

A nő elmondta, hirtelen ötlettől vezérelve vett egy szelvényt, amivel az éves fizetése felét nyerte meg. Az anya a Facebookon mesélte el, hogyan bontakozott ki a vita.

– Elkezdtem mondani a barátomnak, hogy a gyerekeim főiskolájára fordítom, és felújítom a házat. Azt mondta, "mi van az én felemmel?" - írta.

A nő és a párja ugyanannyit keresnek, és a nő bevallotta, a férfi is tudná mire költeni a pénzt, de nem akar vele osztozkodni.

„Ha 6 millió dollárt nyertem volna, nem lenne gond, ha odaadnám neki a felét, mert nagyon könnyű lenne megélni 3 millió dollárból. De az egyéves fizetés 1/4-e nem sokat segít rajtam" – tette hozzá.

Bevallotta, hogy szoktak együtt szelvényt venni, és akkor valóban megegyeznek, hogy feleznek, de ezt a szelvényt egyedül vette hirtelen felindulásból. 

"A fél nyeremény többet ér neked, mint a kapcsolatod? Ha igen, akkor semmiképp se legyél együtt ezzel a pasival" - írta az egyik hozzászóló.

"Mindannyian egyenlőséget akartok, de persze semmit nem tesztek érte. Meg kellene osztanod vele a nyereményt, mert fordított esetben te biztos hisztiznél, hogy ő nem ad neked belőle" - vélte egy férfi kommentelő.

"Nem látod, mennyire kicsinyes vagy? Most az egyszer nem adott bele pénzt a szelvénybe és te máris zsebre tennéd az egészet."

Voltak azonban, akik mellé álltak. Szerintük a férfinak meg kellene érteni, hogy a gyerekek a legfontosabbak a nőnek és ha rájuk akarja a költeni a pénzt, az teljesen rendben van.

"Ha nyerne 20 dollárt, adna neked 10 dollárt? Ha nyerne 1000 dollárt, adna neked 500 dollárt? Ha a válasz igen, akkor dobj a srácnak egy csontot, de ha nem éltek együtt, nincs gyűrű az ujjadon, és a válasz nem? Tartsd meg" – mondta egyikük.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek