Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.26.

Az életéért küzd a tinifiú, akinek csak legyintettek a köhögésére

A 14 éves fiú édesanyja tudta, hogy valami nincs rendben. Amikor fia testén megjelent egy csomó, azonnal cselekedett!

Hosszan tartó köhögés és fáradtságérzet miatt vitte orvoshoz a fiát az Angliában élő Caroline Chung. Bár az anyuka tudta, hogy 14 éves gyermeke nem egy átlagos betegséggel küzd, összeszorult a szíve, amikor Liam Jonest rákkal diagnosztizálták.

Caroline Chung Liam Jones
Az anyuka mindent megtesz rákbeteg fiáért! (Fotó: gofundme.com)

Liamnak először azt mondták az orvosok, hogy szamárköhögés okozza a tüneteit. Állapota azonban egyre rosszabb lett, és amikor a 39 éves édesanyja egy csomót találtak fia kulcscsontján, ismét orvoshoz vitte - írja a Mirror. A tinit ekkor Hodgkin-limfómával, főként a nyirokcsomókat érintő limfocita eredetű daganatos betegséggel diagnosztizálták.

Caroline azt mondta, bár először fiával sokkot kaptak, végül megkönnyebbült a diagnózis hallatán, mert tudta, hogy le fogják győzni a betegséget. Az anyuka arra figyelmeztette a szülőket, hogy bízzanak az ösztöneikben gyermekük egészségével kapcsolatban!

Második stádiumú volt, tehát kezelhető, ezért az, hogy kiderült, mi a probléma, valamilyen szinten megkönnyebbülés volt. Tudtam, hogy ez egy hosszú út lesz, és nem lesz kellemes, de tudom azt is, hogy túléli

– nyilatkozta az édesanya, akinek a fia jelenleg kemoterápiás kezelés alatt áll, de sugárkezelésre is sor kerülhet attól függően, hogyan reagál a kezelésre. Caroline elmondása szerint Liam elsírta magát, amikor kiderült, hogy rákos, de azóta a gyógyulásra koncentrál és még csak nem is panaszkodik, olyan erős. Az anyuka, hogy gyermeke mellett lehessen, felmondott a munkahelyén, ami viszont anyagilag nehéz helyzetbe hozta, ezért létrehozott egy GoFundMe-adománygyűjtést.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek