KÜLFÖLD

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.29.

Egy kalandparkban kapott szívrohamot a 11 éves Richard, belehalt

Az iskolás születése óta küzdött egészségügyi problémákkal.

Szerző B. V.

Tragédiával végződött egy család mókásnak indult napja egy kaliforniai viziparkban. A 11 éves Richard Weinert-Soto a Visaliában lévő kalandparkban élvezte a pancsolást szeretteivel, amikor hirtelen összeesett. Édesanyja, Maria Velasco azonnal tudta, hogy valami baj van. Azt, hogy fia rosszul lett nem ő vette észre, hanem egy kislány ment oda hozzá, hogy mi történt. Mire az anya odaért, addigra Richard már kék és zöld volt.

Születése óta szívproblémái voltak. Fotó: GoFundMe

Maria azonnal szívmasszázsba kezdett és egészen addig folytatta is azt, míg a mentősök meg nem érkeztek és kórházba nem szállították. Kiderült, a kisfiú szívrohamot kapott, ami végzetesnek bizonyult. Maria tudta, hogy fia szív és tüdő problémákkal született, így sérülékenyebb volt másoknál. Korábban már hat szívműtéten átesett, miután úgy született, hogy szíve a testének rossz oldalán volt. Egy ilyen alkalommal pedig összeesett a tüdeje. 

A gyászoló szülőknek a rokonok most létrehoztak egy GoFundMe oldalt, hogy legalább azzal enyhítsék gyászukat, hogy a temétésére összegyűjtik a pénzt.

Richard mindössze 11 éves volt. Ő volt a legboldogabb, legkedvesebb, legszerethetőbb fiúcska.  Imádott énekelni a templomban, gyakran beszélt Isten szeretetéről. Azonban sokan nem látták az, mivel is küzdött nap, mint nap.

 - írják az oldalon, ahol köszönötetet mondanak mindazoknak, akik minden erejükkel küzdöttek az iskolás életéért, aki pont akkor lelte halálát, amikor végre úgy érezhette magát a viziparkban, mint egy igazi gyerek, írja az UNILAD.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek