Íme Orbán Viktor legfontosabb bejelentései az Árvízinfón: ezeken a helyeken a legnehezebb most

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.27.

"Összetört a szívem" – egy napon vesztette el édesanyját és nővérét a világsztár

Ugyanazon a napon hunyt el mindkét rokona, időre van szüksége a történtek feldolgozásához.

Mariah Carey megerősítette a szörnyű hírt, miszerint a hétvégén két családtagja is elhunyt. Ugyanazon a napon vesztette el 87 éves édesanyját, Patriciát, illetve 63 éves nővérét, Alisont.

Megszakadt a szívem, hogy a hétvégén elvesztettem édesanyámat. Sajnos az események tragikus fordulata következtében a nővérem ugyanazon a napon vesztette életét. Áldottnak érzem magam, hogy az elmúlt hetet anyámmal tölthettem, mielőtt meghalt

– nyilatkozta az 55 éves Grammy-díjas énekesnő. A két nő halálának körülményei egyelőre nem ismertek.

A People azt írja, hogy Mariah kapcsolata édesanyjával – akitől tehetségét örökölte – egész életében bonyolult volt. Mint azt a portál felidézi, az énekesnő 2020-as önéletrajzi könyvében arról írt, hogy mint az élete sok más területe, úgy az anyjával való kapcsolata is tele volt ellentmondásokkal. A köztük lévő köteléket vegyes érzésekkel, a büszkeség, a fájdalom, a szégyen, a hála, a féltékenység, a csodálat és a csalódás egyvelegével jellemezte. A hullámvölgyek ellenére Mariah fenntartotta a kapcsolatot az édesanyjával.

Mariah és Alison viszonya is meglehetősen összetett volt. A sztár azt írta a memoárjában, hogy – legalábbis akkoriban – érzelmileg és fizikailag biztonságosabb számára, ha nem lép kapcsolatba vele.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek