Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.06.

Nem volt hajlandó élénk színt felvenni, kitiltotta anyósát az esküvőről a menyasszony

Pitiáner ügy miatt fosztaná meg rokonát ettől a pillanattól.

Egy nő vitát váltott ki, miután azt tervezi, hogy visszavonja anyósa meghívását az esküvőjére, mert nem volt hajlandó betartani az öltözködési szabályokat.

menyasszony, menyasszonyi ruha, csipke
A menyasszony azt tervezi, hogy visszavonja anyósa meghívását az esküvőjére Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

A 26 éves hölgy elárulta, hogy egy fesztiválon ismerkedett meg 27 éves vőlegényével - és szerették volna, ha zenei ízlésük a nagy napon is megjelenik valamilyen formában. Emiatt úgy döntöttek, hogy rave-témájú esküvőt rendeznek - arra kérték minden vendégüket, hogy élénk színekben, vicces kiegészítőkben és sokat mutató ruhákban érkezzenek

A férfi édesanyjának azonban nem tetszett ez az ötletet, és kifejtette, hogy bár értékeli a kívánságukat, az ilyen stílusú öltözékben kényelmetlenül érzi magát.

A legtöbb barátunk és családtagunk nagyon izgatott az esküvő témája miatt. Jól ismernek minket, és megértik, mennyit jelent ez nekünk. Az 55 éves leendő anyósom azonban egyáltalán nem ért egyet vele. Attól a pillanattól kezdve, hogy bejelentettük a kívánságunkat, hangot adott a rosszallásának

- olvasható a menyasszony Reddit bejegyzésében, aki hozzátette, hogy anyósa csak a klasszikus öltözetben hajlandó megjelenni a nagy napon.

„Megmondtam a vőlegényemnek, hogy ha nem tudja tiszteletben tartani a saját esküvőnkre vonatkozó kívánságainkat, akkor ne jöjjön el. Hajlandóak vagyunk arra, hogy a szertartáson és a „koktélórán” az általa jobban kedvelt öltözékben vegyen részt, de a lagzin teljes rave hangulat lesz, és úgy érezzük, hogy nem fog jól mutatni, hacsak nem fogadja el a témát” - magyarázta a nő, aki ezzel nagyon nehéz helyzet elé állította párját és anyósát is.

A menyasszony döntése nagyon megosztotta a hozzászólókat. Volt, aki megdicsérte a nőt, mondván, hogy kitart az álláspontja mellett, míg mások kritizálják őt, amiért ilyen szigorú dresskódot szabott meg - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek