KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.11.

A 3 gyermekes anyuka különös üzenetet küldött, mielőtt holtan találtak rá

A gyanúsított a nő volt szerelme.

Holtan találtak egy Georgia állami nőt, aki a múlt hónap végén tűnt el. A hatóságok emberölés miatt indítottak nyomozást - írja a CrimeOnline.

Bella brave gyertya, mécses, láng, gyász, elhunyt, meghalt,
Fotó: Pixabay.com

A portál arról számolt be, hogy a 36 éves Shakema Torant július 31-én látták utoljára otthonában. Négy nappal később holttestét egy szupermarket előtt parkoló járműben fedezték fel Decaturban.

Toranról azt gondolták eltűnésekor, hogy egy teherautóban ült, amelyet a 37 éves Barritz Martin vezetett. Martint, aki két hónapig Toran párja volt, hamarosan kihallgatják az ügyben, ha végre a nyomára bukkannak a zsaruk.

A hírek szerint Toran és Martin vitatkoztak a nő eltűnése előtt. Martin ezután mégis visszatért a nő otthonába, hogy magával vigye Torant. A nő anyja azt mondta, hogy nem hallott a lányáról, amióta olyan üzenetet kapott, amely nem úgy hangzik, mint amiket lánya szokott írni - tehát valószínűleg nem is Toran írta azt. 

A rendőrök többször is megpróbálták felhívni Martint a nő eltűnése után, a férfi pedig egyszer felvette a telefont. A háttérből annyit lehetett hallani, hogy „ébredj fel”, majd a hívás azonnal megszakadt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek