Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.16.

7 gyerekes édesapát gyászol a családja: „Az egyik percben még tele volt energiával, a másikban elment”

A család épp a nyaralásukról tartottak hazafelé, amikor bekövetkezett a tragédia.

Hétgyermekes apa vesztette életét egy tenerifei repülőtéren, miután hirtelen rosszul lett. A férfi a családjával egy hétnapos nyaralásról tartott hazafelé az Egyesült Királyságba, amikor bekövetkezett a tragédia.

A nyaralást követően hunyt el a hétgyermekes apa / Fotó: GoFundMe

Az 53 éves férfi, Andrew Haxton a Tenerife South Repülőtéren lett váratlanul rosszul hétfőn este, mialatt a feleségével, Ann-Marie-val és a gyermekeikkel épp készültek hazarepülni Skóciába. Az apa a hírek szerint hirtelen és végzetes szívmegállást szenvedett el, majd nem sokkal azután, hogy kórházba szállították, halottá nyilvánították.

Az egyik percben még tele volt energiával, boldog volt, és élete egyik legszebb időszakát töltötte a családjával, a másikban pedig már elment. A halála előtt néhány nappal készült képeken remekül nézett ki: lebarnult és ragyogott, teljesen egészségesnek tűnt. Ez az egész mindannyiunk számára sokkoló, és még mindig próbáljuk feldolgozni

- nyilatkozta az elhunyt férfi unokaöccse, Michael McDiarmid, aki nemrég egy GoFundMe-oldalt indított el: a beérkező adományokból szeretné finanszírozni Andrew holttestének hazaszállítását, valamint a temetés költségeit is.

A nagybátyám csodálatos ember volt és kiváló apa. Nagyon sokat nevetett, és rengeteg barátja volt. Mindig másokat helyezett az előtérbe, teljesen önzetlen volt. Borzasztóan fog hiányozni nekünk

- tette hozzá Michael, a Mirror beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek