KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.14.

Már hiába próbálták újraéleszteni: két kisgyermeket hagyott maga után egy családanya

A férj rémisztő hangokra ébredt, majd nem sokkal később holtan talált rá a feleségére.

Teljesen váratlanul vesztette életét egy 38 éves családanya, Lucy Wilk, Észak-Lanarkshire-ben. A 38 éves nő nem sokkal a halála előtt vásárolta meg álmai otthonát férjével, Michal Harabinnal, akivel két közös gyermeket neveltek: a 12 éves Oskart és a 9 hónapos Theót. Július 28-án azonban minden megváltozott, amikor Lucy hirtelen rosszul lett, majd nem ébredt fel többé.

A 38 éves családanya két gyermeket maga után / Fotó: GoFundMe

A férj, Michal úgy nyilatkozott, hogy a tragédia reggelén Theo sírására ébredt, amire Lucy nem reagált: amikor felszaladt hozzájuk az emeletre, azt látta, a nő eszméletlenül fekszik.

Megpróbáltam felébreszteni őt, de nem reagált. Lefektettem a földre, és elkezdtem újraéleszteni, mialatt vártam a mentőautó érkezését. A mentők egy órán keresztül próbálták újraéleszteni Lucyt, de hirtelen szívleállás következtében meghalt. Ez egy hatalmas sokk mindannyiunk számára

- osztotta meg a részleteket a gyászoló férj.

Michal elmondása szerint Lucy nem dohányzott, nem ivott, nem voltak különösebb egészségügyi problémái sem, így a halála teljesen váratlanul érte az egész családot.

Hiányozni fog minden egyes alkalom, amit együtt tölthettünk, valamint a mosolya és a nevetése. Nagyon különleges partner és anya volt, a fiúk jelentették számára az egész világot

- tette hozzá a férfi, a Mirror beszámolója szerint.

Lucy Wilk temetését augusztus 17-én fogják megtartani: hogy fedezni tudják ennek költségeit, a család egy barátja, Herner Malgorzata egy GoFundMe-oldalt indított el, amivel további anyagi segítséget is szeretni nyújtani Michalnak, akinek fel kellett adnia a munkáját, hogy a gyerekeivel lehessen. Az adománygyűjtő oldalra a cikk írásának pillanatakor már 5795 font (körülbelül 2,6 millió forint) támogatás érkezett be.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek