KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.10.

Mosószert öntött a kukoricapehelybe tej helyett, lánya szeme láttára halt meg az apa

Az orvosok sem segíthettek rajta.

Meghalt egy idős férfi, aki véletlenül mosószert öntött a gabonapelyhes táljába tej helyett - számolt be a szörnyű hírről a Mirror.

temetés, koporsó, gyász
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Tom McDonald 2023. március 9-én halt meg, miután kórházba szállították, mert az éjszaka közepén mosószert ivott. A dublini bíróságon most elhangzott, hogy McDonaldnál Alzheimer-kórt diagnosztizáltak. Az elhunyt lánya, Ailbhe McDonald írásbeli nyilatkozatában elmondta, hogy az utolsó 19 hónapban apjával élt, miután édesanyja, Viola egy idősek otthonába költözött. A 92 éves férfinál öt évvel korábban demenciát diagnosztizáltak – a halála előtti öt hónapban állapota észrevehetően rosszabbodott.

McDonald azt mondta, hogy az apját nagyon összezavarta az idő, hogy nappal volt-e vagy éjszaka. A halálos tragédia napján hallotta, hogy a férfi az éjszaka közepén felkel, hogy készítsen magának egy tál kukoricapelyhet, körülbelül 3 óra 30 perckor. 20 perc múlva ellenőrizte, amikor nem hallotta, hogy visszatért volna az ágyba. Apját lent találta a konyhában, rosszul volt, miután evett. A nő lila tisztítószert látott a kukoricapehelyes tálban, mielőtt az apja megerősítette, hogy evett belőle. Bár a férfi hányt, és vizet is ivott, még mindig rosszul volt. Ennek ellenére az idős férfi nem akart kórházba menni. 30 perccel később mégis mentőt hívtak, mert fájt a torka és erősen köhögött. Reggelre a kórházban elhunyt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek