OLDALVONAL

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.10.

Bekövetkezett, amitől mindenki tartott: kórházba került Fábián Bettina a fekáliával teli Szajnában rendezett verseny után

Kórházba került Fábián Bettina, aki a 2024-es párizsi olimpia nyílt vízi úszásának ötödik helyezettje lett. A magyar olimpikon a Szajnában megrendezett verseny után lett rosszul, ezzel beigazolva az aggodalmakat, hogy nem volt biztonságos a francia folyó vize.

Kórházba került Fábián Bettina, olimpiai 5. magyar nyílt vízi úszó. A fiatal sportoló napokkal azt követően lett rosszul, hogy 10 kilométert kellett úszni a pokoli állapotokat idéző Szajnában. A Szajna példátlanul mocskos, fekáliával volt tele, mégis ott kellett versenyeket rendezni.

FÁBIÁN Bettina
Fotó: Czeglédi Zsolt

Az M4 Sport Facebook-oldalán megosztott bejegyzés szerint a 19 éves sportoló infúziót és gyógyszeres kezelést kapott, de már úton van haza Budapestre. A csatorna által megosztott képen Bettinától is ott volt egy sejtelmes idézet: „a show vagy a sportolók biztonsága…”, miközben láthatóan rossz közérzettel fekszik. Úgy tudni, pénteken lett rosszul, de már jobban érzi magát és rövidesen haza is engedik. Fábián mellett egyébként több úszó, köztük a német világbajnok, Fabienne Beck is rosszul lett.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek