KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.23.

Percekkel a halála előtt tette ki utasait a repülőgép pilótája, majd a végzetébe repült

Egy mindössze 26 éves pilóta vesztette életét.

Szinte minden ember hallott már a világ egyik legismertebb turistalátványosságáról a Niagara-vízesésről. A felkapott természeti csodánál azonban szomorú tragédia történt a hétvégén. Egy mindössze 26 éves pilóta Melanie Georger ugyanis egy csoport ejtőernyőst szállított a helyszínre a kis repülőgépével, azonban miután az utasok kiugrottak a gépből, néhány perccel később lezuhant a repülő. A fiatal pilóta életét pedig a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni.

A halálos balesetről az Unilad számolt be, mint írták Melanie szélcsendben, és tökéletes látási viszonyok között vezetett július 20-án, és több ejtőernyőst is szállított a Niagara-vízeséshez, akik mind azt állították, hogy nem voltak időjárási viszontagságok. Bár korai lenne még messzemenő következtetéseket levonni, hogy mi okozhatta a zuhanást, az áldozat családja szerint meghibásodhatott a repülőgép. A rendőrség nyomozást indított a halálesettel kapcsolatban.

Melanie apja vigasztalhatatlan Paul Georger, szomorúan nyilatkozott a lap számára:

A szeretett lányom, a legjobb barátom, életem két fénye közül az egyik ma elhunyt hirtelen. Melanie jó pilóta volt, és a küszöbén állt annak, hogy megvalósítsa az álmát és egy légitársasághoz kerülhessen. Azt csinálta, amit szeretett, egy helyi ejtőernyős cégnél repült, amikor a gépe lezuhant.

 - zárta sorait a gyászoló édesapa.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek