Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.17.

Mennyből a pokolba: pillanatok alatt bukott több milliárdot ez a pár

Egyetlen egy apró hibán úszott el a mesés nyeremény.

Egy pár azzal hencegett, hogy 182 millió fontot (nagyjából 84 milliárd forintot) nyertek az EuroMillions lottón, ám később kiderült, hogy egy sajnálatos okból „kizárták” őket a játékból.

dollár,pénz
Egyetlen egy apró hibán úszott el a mesés nyeremény / Fotó: Svetlana Lukienko / Shutterstock

Rachel Kennedy és barátja, Liam McCrohan, mindketten Herfordshire-ből, öt héten keresztül játszották a nyerőszámaikat, mielőtt azokat egy sorsoláson kihúzták. Rachel a Nemzeti Lottó alkalmazáson kapott egy értesítést arról, hogy kihúzták a szokásos, automatikusan újrajátszott számaikat, emiatt azt hitte, hogy nagy pénz ütötte a markát.

Beléptem az alkalmazásba, és azt írta, hogy »Nyertes találat«, és azt gondoltam: »Ó, Istenem, nyertem!« Szóval behívtam a barátomat, Liamet és az anyukámat a szobába, és ők sem tudták elhinni, amit láttak

- nyilatkozta korábban Rachel.

Az izgalom azonban nem tartott sokáig, amikor rájöttek, hogy a nő nyereményét nem fizették ki. Rachel ezután felhívta a lottótársaság központi számát, mert azt hitte, hogy rossz bankszámlaszámot adott meg és ezért nem jutott hozzá a pénzéhez, de a telefon másik végén közölték vele, hogy a nyereményét azért nem kapja meg, mert valójában meg sem játszotta a számokat, mivel az automatikus szelvény feladásnál nem volt elég pénz a számláját, így azon a héten pont nem volt érvényes szelvénye.

A nő elárulta, hogy nagyon örült, amikor azt hitték, hogy megnyerték a kimondhatatlanul nagy összeget, de nagyon szomorúak lettek, amikor megtudták, hogy egy ilyen kis hiba miatt nem juthatnak hozzá a pénzhez. Míg Rachel meglehetősen nyugodtan fogadta a látszólagos nyereményt, addig a közgazdászhallgató Liam már azon töprengett, hogyan költse el a hatalmas vagyont.

„Már az álomházunkat és az álomautónkat is fejben megvettem, azt hiszem, egy kicsit elragadtattam magam, ami azt illeti” - mesélte a férfi.

Liam a történetüket az akkori Twitter-en (ma X) tette közzé, és ez hamar felkeltette a többi felhasználó figyelmét - írja a The Sun.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek