Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.13.

„Valami elromlott bennem” – Mesét olvasott fiának az anyuka, amikor rájött nagy a baj

Elképesztő megpróbáltatásokon esett túl egy édesanya.

Agydaganatot diagnosztizáltak egy anyukánál, aki azt hitte, hogy kollégái egy másik nyelven beszélgetnek a munkahelyi megbeszélésen. A 43 éves Lucy Woodhouse azt mondja, hogy erős fejfájást tapasztalt, amely olyan volt, mintha másnapos lenne, sőt egyszer még az is előfordult, hogy nem tudott hangosan olvasni. 

sztetoszkóp, kórház, betegség, rák, beteg, páciens
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

„Egyik este mesét olvastam az ötéves kisfiamnak, és el tudtam olvasni a szavakat, de nem tudtam kimondani őket, valami elromlott bennem” – kezdte az édesanya a megrendítő vallomását, majd hozzátette: „Valahányszor fájt a fejem, mindig egy órával az elalvásom után kezdődött, és aztán a következő napra is elhúzódott. Olyan érzés volt, mintha hat üveg bort ittam volna meg. Megsemmisítő fejfájások voltak. Négykézláb közlekedtem, feküdtem az ágyamon, ringatóztam, hogy megszabaduljak tőle.”

A vizsgálatok kiderítették, hogy egy golflabda méretű daganat, úgynevezett meningeóma van az agyában. Ez okozta a furcsa tüneteket. A meningeóma, az agydaganat leggyakoribb típusa, többnyire nem rákos agydaganat, és a nőknél közel kétszer olyan gyakori, mint a férfiaknál.

Májusban egy komplikált műtéten esett át, hogy eltávolítsák a daganatát, ami mindössze három milliméterre nőtt a látóidegétől, emiatt akár meg is vakulhatott volna. Most Lucy azt mondja, hogy jól gyógyul, de időnként még mindig küzd a memóriájával.

„Amikor diagnosztizálták, teljesen magamon kívül voltam, és az egyik legnehezebb dolog az volt, hogy elmondjam a gyerekeknek. Most már van egy hegem, de nagyon jól vagyok. Van néhány kopasz foltom, és a memóriám nem a legjobb” – zárta sorait Lucy. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek