Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.07.16.

„Megtudtam egy hatalmas titkot a feleségemről – most az egész életem hazugságnak tűnik”

Elromlott a laptopja, ezért vette kölcsön felesége táblagépét.

Egy férj elárulta, hogyan döbbent rá felesége féltve őrzött titkára, miután egy titkos mappára bukkant a táblagépén. Tanácstalan volt, mitévő legyen, ezért a közösségi médiában kért tanácsot.

pár, házaspár, vita, konfliktus
gy férj elárulta, hogyan döbbent rá felesége féltve őrzött titkára (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

A 36 éves férfi elmagyarázta, hogy kilenc évvel ezelőtt ismerkedett meg a feleségével, néhány ismerősön keresztül, és azonnal egymásra hangolódtak. 

Teljesen odáig voltam, ő volt minden, amit kerestem. Éppen azelőtt léptem ki egy mérgező, bántalmazó, hosszú távú kapcsolatból

- fogalmazott a férfi. Több éve után a pár 2021-ben házasodott össze, vettek egy közös házat, és nemrég született meg első gyermekük is. 

Nagyon jól érzem magam apaként, ez egy valóra vált álom. Végre boldog életem volt a tökéletes feleségemmel. Egészen múlt hétfőig!

- fejtette ki a férj, akinek elromlott a laptopja, ezért vette kölcsön felesége táblagépét, hogy befejezzen egy feladatot. 

Nem volt otthon, csak én meg a baba, de soha nem kértünk engedélyt egymás eszközeinek a használatára, mindig is nyitottak voltunk. Nincs mit titkolnunk. Legalábbis én ezt gondoltam. De amikor megnyitottam a böngészőt, észrevettem, hogy nyitva van egy inkognitó lap. A feleségemnek van egy titkos Google-fiókja, egy "XX" néven mentett fotóalbummal. Rákattintottam. Több mint 300 fotó volt benne az exemről. A nőről, akivel közvetlenül azelőtt voltam együtt, hogy találkoztunk. A nőről, aki megkínzott. Az album akkor készült, amikor elkezdtünk randevúzni, de még két héttel ezelőtt is frissítették. A fotók közt volt családi, de még munkahelyi is

- idézi a férfi történetét a DailyStar. Kiderült, hogy a feleség megszállottan utánozta az évek alatt az ex-barátnő stílusát, egészen a hajától és a ruhájáig. 

Most minden hazugságnak tűnik. Ránéztem a lányunkra, és elárulva éreztem magam. Még nem ültem le a feleségemmel beszélni erről. Nem tudom, mit tegyek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek