Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.13.

Kivették a manduláját a 3 éves kislánynak, pár nap múlva elhunyt

A szülők fájdalma felfoghatatlan. Nem tudják, hogyan dolgozzák fel kislányuk elvesztését.

Egy gyönyörű kisgyermek meghalt néhány nappal azután, hogy egy rutinműtét során eltávolították a manduláját.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A hároméves Aliyah Yugovich örök álomra hajtotta a fejét, miután szülei, Jessn és Josh meghozták életük legnehezebb döntését, és engedték lekapcsolni a létfenntartógépeit. A gyakori sebészeti beavatkozás állítólag jól sikerült, és másnap haza is engedték Aliyah-t. Mindez pénteken történt, hétfőn pedig már influenzaszerű tünetekkel és belázasodva került sürgősségi osztályra. 

„Mindenkit megnevettetett és beragyogta a szobát. Gyönyörű arca örökre bevésődött az emlékeinkbe” – zokogták a gyászoló szülők. 

Ezután influenza A-t diagnosztizáltak nála, majd szerdán hazaengedték. Három nappal később azonban Aliya újabb rohamot kapott, ezúttal mentővel vitték kórházba. A kisgyermeket újraélesztették, de kómába került. Szombat estére a vizsgálatok és az EEG kimutatta, hogy nincs agyi aktivitás. Vasárnap reggel meghalt.

A gyászoló szülők támogatására létrehozott GoFundMe oldalon már 63 100 ausztrál dollárt (49 000 font) gyűjtöttek össze. 

„Nem tudjuk megváltoztatni a történteket, vagy elvenni a fájdalmukat, de szeretnénk segíteni, ahol tudunk, ebben a lesújtó időszakban. Bármi, amivel hozzájárulhatunk, legyen az kicsi vagy nagy, minden segítség. Ez azt jelenti, hogy több idejük lesz gyászolni anélkül, hogy visszarohannának a munkába. Segítünk abban is, hogy több időt tölthessenek együtt és a szeretteikkel, és fedezni tudják a temetési költségeket” - olvasható az adománygyűjtő oldalon. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek