Létrehozva: 2024.06.21.

„Azt hittem, a vőlegényem hazudik a hollétéről – az igazság sokkal rosszabb volt”

A fiatal hölgy most az emberekhez fordult tanácsért.

Az egészséges kapcsolat fenntartása nem mindig egyszerű, és mindkét félnek együtt kell működnie ahhoz, hogy a dolgok zökkenőmentesen működjenek. Bíznod kell a partneredben, és be kell bizonyítanod, hogy megbízhat benned, ami sok pár számára azt jelenti, hogy megfogadják, hogy nem titkolóznak egymás előtt – és egészen biztosan nem hazudnak egymásnak.

románc, szerelem, randi, társ
A pár kapcsolata romokban van Fotó: Unsplash.com

De egy nőnek, aki azt hitte, hogy a kapcsolata tökéletes, most összetörte a szíve, miután rájött, hogy a vőlegénye - akivel az év végén fog összeházasodni - ötéves románcuk teljes ideje alatt a háta mögött megcsalta őt.

A Redditre írt névtelen bejegyzésében a hölgy elmondta, hogy ő és párja nyíltan megosztják egymással a tartózkodási helyüket a telefonjukon keresztül, és egy este a vőlegénye SMS-ben tudatta vele, hogy "sokáig dolgozik". Mivel teljesen megbízott a férfiban, a nő nem gondolt semmi rosszra - egészen addig, amíg meg nem látta a telefonját, amikor hazaért. Rájött, hogy a férfi az interneten rákeresett egy bizalomromboló kérdésre: 

Hogyan tudom kikapcsolni a helymeghatározásomat?

Amikor a nő kifaggatta a vőlegényét a hollétéről, elismerte, hogy "masszázsra" ment. De ez az egy hazugság végül az egész kapcsolatukat romba döntötte, mivel a férfi egy olyan titkot is elárult, amelyet azóta elhallgatott a nő elől, hogy elkezdtek randizni - ugyanis a 21. születésnapja estéjén megcsalta őt.

A nő párja bevallotta, hogy a mexikói kirándulás alkalmával lefeküdt egy hölggyel, akkor amikor a leendő felesége 21. születésnapját ünnepelte. A nő elárulta, hogy valószínűleg szakított volna vele, ha ezt a férfi időben közli vele, és most úgy érzi, hogy a párja a titkolózással "elvette tőle ezt a választási lehetőséget".

A nő azzal zárta bejegyzését, hogy tanácsot kért, mivel nem tud dönteni, hogy megbocsásson a szerelmének és nyissanak egy új lapot, vagy hagyja el őt. Sok kommentelő arra biztatta, hogy a saját boldogságát helyezze előtérbe, és fontolja meg, hogy szakít a párjával - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek