Létrehozva: 2023.07.18.

"Utálom az életem!" – újabb sztárpár házassága kerülhetett válságba

Nagyon úgy tűnik, hogy újabb sztárpár dobta be a törölközőt... Legalábbis ez derül ki azokból az Instagram-posztokból, melyekkel egymásnak üzengettek a nyilvánosság előtt.

Még csak a 2023-as esztendő felénél járunk, de joggal aggathatjuk rá a "szakítás éve" jelzőt, ugyanis számtalan celebpár intett búcsút egymásnak, vagy éppen került válságba a kapcsolatuk. Gondoljunk csak Tápai Szabinára és Kucsera Gáborra, akik hiába próbálták megmenteni a házasságukat, nem jártak sikerrel, és januárban bejelentették, hogy véget ért a közös életük. Őket követte Király Viktor és Virág Anita, akik bár nem váltak el, azt beismerték, hogy vannak problémáik, amelyeket szeretnének megoldani. Március végén aztán robbant a bomba: Tóth Andi és Marics Peti dobta be a törölközőt óriási port kavarva, majd L.L. Junior és Dárdai Blanka se veled-se nélküled kapcsolata is kudarcba fulladt. A sorba aztán beállt Mester Tamás és Nagy Boglárka, Gubik Petra és partnere, illetve Sáfrány Emese és Inti is. 

Válságba került Béci és Norina házassága?  Fotó: Szabolcs László

Azt kijelenthetjük, hogy a teljesség igénye nélkül is elég hosszú ez a lista, ráadásul most egy újabb páros is felkerült rá. Young G Béciről és feleségéről, Norináról van szó, akik pár héttel ezelőtt már jelezték a nagyvilágnak, hogy valami nincs rendben köztük.

"Jót tesz a távolság"

Nemrég tért haza Kanadából Béci, aki ezúttal a családja nélkül töltött el pár hetet. Már ezt is furcsálták a rajongók, ám amikor megkérdezték Norinát, hogyan bírja férje hiányát, meglepő választ adott. Kendőzetlen őszinteséggel vallotta be, hogy mostanában sokat veszekedtek, éppen ezért örülnek, hogy egy kicsit távolabb vannak egymástól...

Az utóbbi időben minden hülyeségen összevesztünk. Szerintem jót tesz a távolság és az idő a kapcsolatunknak! 

 – reagált Norina, majd megnyugtatva a rajongókat hozzátette: nem akarnak válni!

"Minden happy és nem elválni készülünk! Egy egészséges kapcsolatban vannak viták, ez normális dolog. Sokat voltunk együtt az utóbbi időben, stresszes heteink voltak, és mindenért beszóltunk a másiknak. Most ez a másfél hónap különlét megerősíti a kapcsolatunkat" – fogalmazott akkor a sztáranyuka, azóta pedig úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, hiszen Béci hazatértével szerelmes posztokkal árasztották el az internetet. Egészen hétfőig...

 

Egyedül maradt Béci

A minap egy fura bejegyzés látott napvilágot a rapper oldalán. Abban úgy fogalmazott, hogy utálja az életét, és amúgyis mindig egyedül volt és lesz is. A netezők szerint ez egyértelműen a házasságáról szól, és egyfajta üzenet lehet a feleségének...

Utálom az életem, soha többet nem akarok másnak megfelelni! Soha! Ennyi volt! Egyedül maradtam, egyedül is voltam, egyedül is leszek!

– fogalmazott az Instagram-sztorijában Béci, majd a következőben még annyit írt: "Meg sem érdemled, hogy bármit is kirakjak!"

A jelek szerint óriási lehet a vihar a Paradicsomban, ha rapper ilyen üzenetet a nyilvánosság elé tárt, azonban a rajongók úgy gondolják, hogy a sztárpár megbeszélhette volna a négy fal között a problémáját.

"Rettentő kellemetlen"

Nem meglepő módon a Redditre is eljutottak a posztok, az önjelölt igazságosztók pedig azonnal akcióba is lendültek. Bár a teljes történetet senki sem ismeri Bécin és Norinán kívül, külső szemlélőként azért megosztották a véleményüket, amelyek kicsit sem sikeredtek kedvesre. Főleg azt bírálták, hogy a pár kiteregette a nagyvilágnak a problémáit, ráadásul ilyen módon...

"Pár napja még Norina posztja is arról szólt, mennyire jó újra együtt. Rettentő kellemetlen, hogy maguk sem tudják, mit szeretnének, de mindenkit bevonnak. Ha lezárták normálisan és idő is telt el a szakítás óta, illetve már maga a tény is biztos, akkor írják ki. De ezek a kicsit összeveszek és posztolom, hogy minden sz*r, majd rá két napra újra szerelmesen posztolok, az gyerek mellett 30+ évesen ciki" – fakadt ki egy hozzászóló, míg egy másik delikvens Kanadát emlegette fel, de valaki azt is számon kérte Bécin, hogy miért nem tud csak szimplán örülni a családjának. 

Miért nem tudnak örülni, hogy van egy családjuk? Valakinek sosem jön össze, ezek meg totál elégedetlenek. Ahelyett, hogy helyre hoznák a dolgokat, miért instán élik az életüket? Hánynom kell ettől. Lehet, hogy Norina is nehéz eset, nem tudhatom, de ilyet mondani, hogy egyedül volt és lesz is... Ott van a kislányuk, meg eddig nagy szerelem volt. Úgy látszik, Amerika nem javított, csak a sz*r is sz*rabb lett

 – írta. 

Azt, hogy ez csak egy pillanatnyi mosolyszünet, vagy egy nagyobb hullámvölgy, csak Norina és Béci tudhatja, azonban a rajongók előbb-utóbb válaszokat fognak várni a szerelmesektől. 

SZTÁRDZSÚSZ

Young G: A gyermekeimet nem hagyom!

Béci követői a gyermekei halálát kívánják.

SZTÁRDZSÚSZ

Young G: A gyermekeimet nem hagyom!

Béci követői a gyermekei halálát kívánják.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mbappé és a PSG padlóra került a dortmundi pokolban

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

mandiner.hu

Nincs visszaút: megkezdődött az illegális migránsok őrizetbe vétele Nagy-Britanniában

life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

hirtv.hu

Újabb influenszereket látott vendégül David Pressman

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

„Járni fogok” - Itt tart a felépülése a Budapesti Operettszínház balerinájának - Videó

FÜLES

"Droidok" – Kiakadt a megcsalással vádolt énekesnő, Marics Peti tagad

FÜLES

Kegyetlen becenevet kapott Meghan Markle Fülöp hercegtől: így érzett iránta valójában a család

FÜLES

Vilmos herceg nem titkolja tovább: így van most a rákbeteg Katalin hercegné