KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.06.20.

"Az anyósom azt követeli, hogy eljöhessen a nászutunkra - nem akar lemaradni"

Az anyós azzal érvelt, hogy a fia akkor úgyis szabadságon lesz és végre együtt tölthetnének egy kis időt.

Szerző P. E.

Felháborodott egy nő, miután az anyósa azt követelte, hogy ő is elmehessen a nászútjukra, mert szeretne a fiával időt tölteni. Az anyós majomszeretettel csüng a fián és folyamatosan érzelmi megerősítéseket vár tőle, ezért nem akarja kihagyni azt az alkalmat sem, hogy a nászúton vele lehessen.

anyós
 

Az anya olyan sok lett már a saját fia számára is, hogy a férfi most terápiára jár, hogy megtanulja, hogyan kell egészséges határokat felállítani az anyjával. Már többször kérte, hogy lazítsanak a köteléken, találkozzanak kevesebbszer, ám az anyja ezt egyáltalán nem akarja meghallani. Most azonban a fiánál is elgurította a pöttyös labdát azzal, hogy még a nászútra is menni akar.

A menyasszony a Redditen osztotta meg a történetüket: "Leendő anyósomnak nagyon egészségtelen a kapcsolata a vőlegényemmel. Igyekszünk minél kevesebbet érintkezni vele, mert a párom azt mondja, kényelmetlenül érzi magát, hogy folyamatosan öleli és csókolja, és a saját bejáratú pszichológusának használja (már a párom gyerekkora óta ezt csinálja, vele akarja megoldatni a problémáit). Lemásolja, amit én teszek a vőlegényemmel, például ha megcsókolom az arcát, megtalálja a módját, hogy ugyanezt tegye. Azt hittem, megőrülök, amikor először észrevettem, hogy ezt csinálja, ezért teszteltem. Beletúrtam az ujjaimmal a hajába, és ő is ugyanezt tette."

Az anyós a nőnek kezdett el panaszkodni, hogy szerinte az utóbbi időben eltávolodtak a fiával, ezért el akar menni ő is a nászútra, mert a férfi akkor úgyis szabadságon lesz, így lenne alkalmuk megbeszélni a dolgokat.

"Nyilván nemet mondtam, hogy ez nem történhet meg, és ez a felnőtt nő őszintén megdöbbent, hogy nem jöhet el a nászutunkra. Folyamatosan azt kérdezgette, de miért nem jöhet, mit fogunk mi ott csinálni, hogy ő nem lehet ott. Szerinte sokan csinálják azt, hogy a barátaikkal mennek nászútra. Nem értette meg, hogy kettesben szeretnénk lenni. Csak azt hajtotta, hogy mi már úgyis többször voltunk abban az országban, ahova a nászutat tervezzük, miért zavarna minket ott? Erre már annyira mérges lettem, hogy azt mondtam neki, hogy egész álló nap szexelni akarunk, a szállásunk minden egyes négyzetcentiméterén, és ezért nem akarom, hogy ott legyen. Azt hittem, ez kellemetlen lesz neki és rájön, milyen esztelen. Erre azt válaszolta, hogy a szex nem olyan izgalmas, hogy egy egész nászutat ezzel töltsünk, mivel mi úgyis csak egy pozíciót ismerünk, így hamar egymásra fogunk unni. Megmondtam neki, hogy nem, a nászút rólunk szól, majd jövőre szervezünk közös nyaralást".

Az anyós mégse nyugodott ebbe bele, még a saját férjét is bevetette, aki SMS-ben zaklatta a menyasszonyt mondván, szemét, amiért elszakítja az anyát a fiától. Erre már a vőlegény is azt mondta, inkább adják be a derekukat, mert az anyja meg fogja keseríteni az életüket.

A kommentelők szerint inkább át kellene gondolnia ezt a házasságot, mert ha a vőlegénye egy ilyen ügyben is inkább beadta a derekát, sosem lesz nyugodt életük.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek