Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.06.03.

Folyton csúfolják az anyát, milyen ebédet csomagol a gyerekeinek: itt a szívfájdító igazság

Az anyát folyton megszólják, amiért túl sok ételt pakol a gyerekeinek. Ám nem tudják, mi áll emögött...

Szerző P. E.

Külföldön nagy divatja van annak, hogy az anyák megosztják, mit csomagolnak a gyerekeiknek uzsonnára vagy ebédre. Van, aki vicces figurákba rakja az ételt, mások üzenetekkel kedveskednek a gyerekeiknek. Egy édesanya is úgy gondolta, kiposztolja a Facebookra, mivel is készült a csemetéinek. Sosem gondolta volna, hogy milyen kommentcunamit indít el...

 

A Facebook-mamák elég éles körömmel kezdték el tépdesni az édesanya szívét, mindenféle rossz anyának elhordták. A kommentelők tudni vélik, hogy a gyerekei ennyi ételtől túlsúlyosak, az anya a cukorbetegség felé hajtja őket, biztos, hogy egészségtelen és beteg már mind a négy gyerek. Mások azt vetették a szemére, hogy nem kellene pazarolni az ételt, a gyerekek ennyit úgysem esznek meg és csak megy a kukába. 

"Az én gyerekeim ennyit egy hét alatt se ennének meg" - írta az egyik anya. A másik szerint: "Ha ennyi mindent meg kell enniük, se idejük, se erejük nem marad játszani".

A posztoló édesanya végül kénytelen volt megvédeni magát és elmondani a szívfájdító igazságot: azért pakol ennyi és ilyen változatos ételt a gyerekeinek, mert ő gyerekként éhezett és már a gondolattól is rosszul lesz, hogy az ő gyerekeinek is át kell ezt élni. 

"Szerencsés vagyok, hogy most három féle ételt is csomagolhatok nekik. Azért teszem, hogy soha ne kelljen éhesnek lenniük. Ha nem eszik meg mindet, akkor megeszik, amikor hazajönnek. Nem pazarlunk és nem túlsúlyosak a gyerekeim".

A gyerek ebéddobozában a következők szerepelnek: egy szendvics, egy marék szőlő vagy áfonya, 12 perec, egy kis szelet piskóta, öt kekszet öt szelet sajttal, egy csomag chips, és néha egy szelet görögdinnye.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek