KÜLFÖLD

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.24.

"Egy szülőnek sem lenne szabad eltemetnie a gyermekét" - édesanyja talált rá holtan a 19 éves lányra az otthonukban

A 19 éves lány a családi otthonukban lett rosszul. Édesapja próbálta újraéleszteni, de nem járt sikerrel.

Szerző P. Flóra

Egy ivászat után lett rosszul a 19 éves lány, akit édesanyja holtan talált az otthonukban. Hiába próbálták újraéleszteni az apjával, nem sikerült.

fotó: Instrgram

Egy floridai tinédzser rejtélyes módon meghalt álmában a szülei otthonában egy bárban töltött éjszaka után. A hatóságok lehetséges emberölés miatt nyomoznak.

Ava Hulett (19) a családja otthonában, Esteróban halt meg, néhány órával azután, hogy kiengedték a kórházból, miután június 15-én a Fort Myers-i Pelican Larry Raw Bar and Grill étteremben iszogatott a barátaival. Anthony Rickman, a családot képviselő tampai ügyvéd szerint a Lee megyei nyomozók nyomozást indítottak a haláleset ügyében.

A család tragikus körülmények között már elvesztette egy gyermekét, Bradley Hulettet 2019-ben véletlenül agyonlőtték, miközben videójátékozott.

Hulettet legalább egy barátjával együtt kórházba szállították kezelésre, miután a bárban ittak. A gyanú szerint belekevertek valamit az italukba, ugyanis több fiatal is rosszul lett a bárban. A kórházból még aznap este kiengedték, ám otthon meghalt. Holttestére édesanyja talált rá, és míg ő hívta a mentőket, az édesapa próbálta újraéleszteni a lányát.

„A múlt héten töltötte be a 19. életévét, néhány nappal a halála előtt. Alig várta az iskolakezdést, a felnőtt élet kezdetét” – mondta Rickman. A család hangsúlyozta, hogy a lány nem lett öngyilkos és nem tudta, hogy az italába drogot kevertek. Miután kórházba szállították, még beszélt az édesanyjával, akinek azt mondta, nem akar meghalni és nagyon félt. 

"Egy szülőnek sem lenne szabad eltemetni a gyermekét, ez a család pedig már a második gyermekétől búcsúzik. Borzasztó, hogy újra kellett ezt élniük" - mondta az ügyvéd.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek