KÜLFÖLD

Szerző B. V.

Létrehozva: 2023.12.28.

"40 percig halott voltam, hátborzongató, ami történt velem"

Míg a kórházban az asszony életéért küzdöttek, szelleme meglátogatta jósnő ismerősét.

Szerző B. V.

40 percen keresztül volt halott egy édesanya. Miközben a szakemberek igyekeztek mindent megtenni azért, hogy visszahozzák az életbe, ő szellemként meglátogatta egyik barátnőjét, hogy kérjen tőle valami rendkívül fontosat. Az angliai Yorkshire-ban élő Kirsty Bortoft alig várta, hogy párjával, Stu-val tölthessen el egy estét, arra azonban egyikük sem számított, hogy a férfi nyitott szemekkel, de eszméletlenül talál rá a kanapén fekve kedvesére. A háromgyerekes anyukhoz a vőlegénye azonnal mentőt hívott, akik kórházba siettek vele. A nő ekkor már nem lélegzett. Az orvosok kénytelenek voltak közölni: Kirsty-nek mindössze 6% esélye van a túlélésre. A nő életéért a kórházi dolgozók végül 40 percig küzdöttek, újraélesztették, majd mesterséges kómába helyezték, miközben közölték a családjával: jobb ha felkészülnek a legrosszabbra. 

Kirsty Bortoft
Kirsty Bortoft 40 percig volt halott, majd mesterséges kómába helyezték. Még ekkor sem volt biztos, hogy valaha felébred-e  Fotó: Kirsty Bortoft/ SWNS

Mialatt családja szinte már gyászolta őt, Kristy csodával határos módon visszatért az életbe. Így emlékszik a történtekre:

Lerakott a földre, ahol szívmasszázsba kezdett, majd a kórházban különböző vezetékekre kötöttek. Defibrillátort használtak, hogy rendbe hozzák a szívverésemet. Stabilizáltak, de sajnos újra problémák lettek a szívemmel, ami végül ismét leállt

– idézte fel először tényszerűen a történéseket, majd rátért az eset jóval hihetetlenebb részére. 

A drámáról, Krisy élet-halál harcáról ekkor még csak a család tudott, senkinek nem mondták el, hogy kórházba került. Egy jós ismerőse azonban egyszer csak felhívta őket, hogy mi történik, miért van bent – írja a TheSun. 

Azt mondta, hogy a szellemem megjelent előtte a szobájában és azt kértem tőle, hogy írjon egy listát a fiaim és apám számára. Állítólag közöltem vele, hogy a testem kezdi feladni, és nem tudok visszatérni, de ő határozottan közölte velem, hogy térjek vissza.

Mindez három évvel ezelőtt, 2021 januárjában történt, azonban Kristy a mai napig megdöbbenve gondol vissza az akkor történtekre.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek