12 hónapja

Elvesztette az anyukáját, közben súlyos betegséggel vív élet-halál harcot a 8 éves kisfiú

A kisfiút ez év júliusában diagnosztizálták a kegyetlen betegséggel, most anyukája emlékében keresi az erőt a küzdéshez.

A kis Freddie Gittins július 14-én kapta meg a diagnózist, hogy leukémiás. Pont azután 4 hónappal, hogy a 8 éves kisfiú édesanyja mindössze 41 évesen meghalt mellrákban. Így a gyermeknek nemcsak a betegségével, de a gyásszal is meg kell küzdenie.

„Freddie leukémiájának híre megrázott. Miután Emmával átéltem a legrosszabbat, amit a rák adhat, az első gondolatom az volt, hogy a fiam is el fogom veszíteni, meg fog halni. Nem tudtam elviselni a gondolatot, hogy mindkettőjüket elveszítem„ – magyarázta Freddie apja, Jamie. „Akkor tűnt fel, hogy baj van, mikor folyamatosan fáradt kezdett lenni. Hazajött az iskolából, és egyből elaludt.”

Annak ellenére, hogy Freddie szörnyű betegséggel küzd, Jamie azt mondja, hogy fia igazi harcos, akire most az anyukája nagyon büszke lenne.

„Mindig nagyon őszinték voltunk a fiúkkal Emma diagnózisával kapcsolatban. Elmagyaráztuk nekik, hogy a rák ezúttal nem fog elmúlni az anyukájuknál„ – magyarázta Jamie, a kétgyermekes apuka, aki mindent megtesz kisfiáért. „Semmit sem titkoltunk el, így ez most segít nekik a gyász feldolgozásában is.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!