1 éve

Maga az amerikai elnök hívta meg a pedofil szexragadozót a Fehér Házba

Egy eddig soha nem látott fotó került elő 1993-ból. Bill Clinton és Jeffrey Epstein bizonyára jobban ismerték egymást, mint azt eddig bárki is hitte.

A The Sun magazin birtokába került egy olyan fénykép, amin a volt elnök a Fehér Házban fogadja a pedofíliával vádolt elhunyt milliárdost, Jeffrey Epsteint és az akkori párját, Ghislaine Maxwellt, aki ellen jelenleg büntetőeljárás zajlik.

Jeffrey Epsteint egy börtöncellában érte a halál Getty Images)
Fotó: Neil Rasmus / Getty Images

A brit lap értesülései szerint a fényképek egy olyan eseményen készültek, ahova azokat hívták meg, akik pénzt adományoztak a Fehér Ház felújítására. A sajtóban megjelent információk szerint Epstein 9.000 eurót, mai árfolyamon számítva körülbelül 2,7 millió forintot adományozott a renovációs munkálatokra. A The Sun azt is írja, hogy Bill Clinton akkori amerikai elnök összesen háromszor hívta meg a párt a Fehér Házba, ami azt jelenti, hogy az eddig hittnél jóval szorosabb kapcsolatban állhatott az amerikai elnök a pedofil férfival és annak párjával.

Mint ismert, Jeffrey Epsteint korábban letartóztatták, miután kiderült, hogy kiskorú lányokat csempészett a magánszigetére, ahol velük erőszakos szexuális cselekményeket folytatott. Epstein felelősségre vonására azonban végül nem kerülhetett sor, mert a milliárdos a cellájában vélhetőleg öngyilkos lett. Epsteinnel már korábban is kapcsolatba hozták Bill Clintont, aki azonban minden vádat tagadott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!