KOMPOST

Sokkot kapott a család, amikor lement a pincébe: bokáig érő vér fogadta őket

Valóságos pokol fogadta a családot a pincében.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy iowai családot valóságos pokol fogadta a saját pincéjükben. A gyomorforgató szagot az édesapa, Nick Lestina vette észre először, aki rögtön értesítette a hatóságokat, hogy valami nagyon nincs rendben. Az édesapa a helyi sajtónak elmondta, hogy a vérben úszkáltak hús, zsír- és csontdarabok is.

Lestináék viszonylag hamar rájöttek, hogy az egyik szomszédban működő hentestől szivárog az ő pincéjükbe a gyomorfogató húsipari végtermék.

A férfi azt nyilatkozta, hogy senkinek nem kívánja azt a bűzt, ami a lakásukból áradt. A hatóságok szerint alighanem az elvezető rendszerben történhetett valami hiba, így került horrormennyiségű vér Lestináék pincéjébe. Az édesapa elmondta, hogy a család még nem tudta felszámolni a gyomorforgató állapotokat, mivel a vér és húscafatok még mindig szivárognak az alagsorba.

A húsipari vállalatot figyelmeztették, hogy a rendszer meghibásodhatott, ezért azóta már konténerbe gyűjtik a végterméket. Lestináéknak így már csak azt kell megvárniuk, amíg a maradék húsos vég le nem folyik hozzájuk, aztán elkezdhetik a takarítást.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?