KOMPOST

Õrület, mit művelt szexi popsijával az orosz modell, bevadult a net

Azt hittük, az internetes palack-kihívás izgalmait lehetetlen fokozni, az orosz szépség azonban képes volt rálicitálni.
címkék:

Jelenleg az úgynevezett „Bottle Challenge” kihívás tartja lázban az internet népet, aminek a lényege, hogy a kihívásban résztvevők egy jól irányzott pörgőrúgással próbálják meg a kupakot lecsavarni egy zárt műanyag palackról.

A kihívás több hollywoodi sztárt és élsportolót is megihletett. Többek között Jason Statham, az MMA-harcos James Moontasri és Conor McGregor, a gitáros-énekes-dalszerző-producer, John Mayer és Guy Ritchie rendező-forgatókönyvíró is teljesítette már.

A orosz Nastya Zolotaya fitnessmodell azonban nem érte be mezei pörgőrúgással! A 27 éves szőke szépség egy rendkívül izgató popsimozdulattal csavarta le a kupakot a palack tetejéről. Tette mindezt egy vadító csipkés fehérneműben. A pikáns  akció meghozta Zolotaya számára a hírnevet, az instagram-oldalára feltöltött videót már több, mint 150 ezren nézték meg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@sportnastya) által megosztott bejegyzés,

 

Egyelőre sajnos nem látni annak a jelét, hogy a palack-kihívás popsis változatára további résztvevők jelentkeznének. Ennek ellenére nagyon reméljük, hogy nem Zolotaya az első és utolsó, aki bevállalta ezt a kecses mozdulatot.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?