KOMPOST

Élve eltemették a részeg szomszédok Ninát, durva, ami ezután történt

Két órán át ütötték egy baseball ütővel, majd ástak neki egy sírt.
címkék:
  • Szerző: Doris

Szörnyű sérüléseket szenvedett az 57 éves Nina Rudchenko, akire szomszédai, egy merev részeg testvérpár támadt rá Ukrajnában, a saját lakásában – írja a Mirror.

Fotó: HTH

Állítólag két órán keresztül verték agyba-főbe egy baseball ütővel, egészen addig, amíg az orra és az állkapcsa is eltört és elvesztette az emlékezetét. Ez eddig is elég szörnyen hangzik, de az igazi horror csak ezután jött.

A garatra felöntött testvérek a legközelebbi temetőbe cipelték Nina ájult testét, a sírkertben pedig elkezdtek vizet locsolni az arcára. Amikor végre magához tért, arra kényszerítették, hogy ásson magának egy sírt és feküdjön bele.

Fotó: Twitter

Nina reszkető hangon idézte fel a történteket:

„Arccal lefelé feküdten gyengén, elgyötörten a sírban, amikor elkezdtek élve eltemetni. A kezemmel eltakartam az arcom, hogy így próbáljak elraktározni egy kis levegőt. Ők közben röhögcséltek, és azon viccelődtek, hogy kivégzik az egész családom. Amikor végeztek, azon töprengtek, hogy vajon élek-e még, majd eltűntek” - sóhajtotta a vétlen áldozat.

Ninának csodával határos módon, minden erejét összeszedve sikerült kimásznia a sírból, valahogy hazavánszorgott, majd összeesett. A testvére, Ludmila talált rá. Ekkor már fel volt puffadva és el volt feketedve az arca. Azonnal kórházba szállították.

„A látványtól még mi, tapasztalt orvosok is elszörnyedtünk. Nagyon csúnya sebei voltak, agyrázkódást kapott, az orra és az állkapcska is eltört” – nyilatkozta Oleksandr Klymchuk, sebész.

A tettesek ellen eljárás indult, akár 10 év börtönre is ítélhetik őket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?