KOMPOST

Megdöbbentek az orvosok, mit művelt a férfi szervezetével 10 sör

A férfi a barátaival megivott 10 sört, majd 18 óráig nem ment el a mosdóba.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű hasfájásra ébredt egy Hu nevű dél-kínai férfi, miután előző este a barátaival sörözött. Annyira rosszul volt, hogy mentőt hívott. A kórházban kiderült, a férfinek három helyen is megrepedt a húgyhólyagja – írja a Daily Mail.

Fotó: Pixabay

Hu később elmondta, az előző este a barátaival volt inni és tíz sört fogyasztott. Amikor hazaért, rögtön bedőlt az ágyba és mély álomba merült. Utoljára az előtt vizelt, hogy találkozott a barátaival. Amikor felkelt megpróbált ugyan vizelni, akkor azonban már nem sikerült neki, ezért hívott mentőt.

Az orvosok azonnal megoperálták a férfit. Később azt mondták, ha Hu nem kerül időben kórházba, belehalhatott volna a sérüléseibe, így azonban teljesen felépült.

Az orvosok hozzátették, bár az ilyen esetek ritkák, azért előfordulnak. Minden évben megoperálnak legalább egy beteget, akinek azért reped meg a húgyhólyagja, mert nem vizel, miközben alkoholt fogyaszt. A problémát az okozhatja, hogy az alkohol annyira eltompíthatja az idegrendszert, hogy az ember egyszerűen nem érzi a vizelési ingert.

És ezeket olvastad már?