KOMPOST

Döbbenetes felvételek: UFO-k lepték el Csobánka felett az eget – Videó

Elképesztő dolgot kapott lencsevégre egy magyar férfi, miközben a viharfelhőket videózott a kertjéből.
  • Szerző: Ripost

Hihetetlen dolgot vett észre a Napi ufó weboldal. Horváth András népszerű tech-vlogger, -blogger éppen a viharfelhőket és a villámokat videózta drónja segítségével csobánkai kertjéből, amikor különös dolgokkal szembesült...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kiskevély és az Oszvoly-csúcs közti hegyek felé irányította a drónját, mert arra volt a legfelhősebb az ég. A felvételek remekül sikerültek, de amikor nekiállt, hogy összevágjon belőle egy időjárásos videót,különös,fénylő dolgot vett észre a felhők között repkedni.

Mint ahogy elmondja videójában is, nem lehetett a drónok által gyakran felvett „szösz-jelenség”, mivel az a valami több felhőn is átrepül. Az is nyilvánvaló, hogy nem repülőgépről van szó, hiszen pillanatok alatt egy 130 fokos irányváltást is végrehajtott.

Forrás: Napi ufó

Az érdekessége az egésznek, hogy az objektum András állítása szerint egy jókora kört írt le a zivatarfelhők körül, majd visszatért és később ismét felbukkant a felvételen, ráadásul már nem egyedül. Számításai szerint kb. 1800 km/órás sebességgel mozogtak...

„Természetesen az ilyen jelenségeket simán nevezhetjük UFO-nak, vagyis azonosítatlan repülő tárgynak. Azt mi sem állítjuk, hogy földönkívüliek lettek volna, de azt sem tudjuk állítani, hogy földi jármű volt. De akkor vajon mi?” – írta a Napi ufó.

A különös égi jelenségről készült videót ITT megnézheted.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?