BIZARR

Sokkot kapott a gazda, amikor meglátta az újszülött mutáns kiskutyát – fotó

Egy idős kutya világra hozott két kölyköt, ám az egyik mutánsként született. A gazda legnagyobb igyekezetével sem tudta sokáig életben tartani.
  • Szerző: Ripost

Egy Fülöp-szigeteken élő kutyatulajdonos teljesen ledöbbent, amikor kedvence egy mutáns utódot hozott világra. Az egyik fehér kölyök ugyanis egy hatalmas szemmel és két nagy nyelvvel született.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amie de Martin elmondta, hogy szuka kutyája annak ellenére lett vemhes, hogy már túl volt a klimaxon. Végül egy egészséges és egy mutáns kiskutyát ellett. Az utóbbiról a gazda az első sokk után egy felvételt is készített, amit később megosztott a nyilvánossággal.

A videón jól látszik, hogy a kölyök fején középen helyezkedik el a hatalmas szeme, orra nincs, és két hatalmas nyelv lóg ki a száján. Már az első pillanattól kezdve nehezen, zihálva vett levegőt, így másnapra meghalt.

A mutáns állat a Küklopsz nevet kapta és mivel nem tudott az anyjától táplálkozni, Amie cseppentő segítségével próbálta tejjel és tejporral etetni-itatni. Az orvoshoz is el akarta vinni, mert nagyon szerette volna, ha életben marad, de ez nem lehetett lehetséges.

„Az állatorvos azt mondta, hogy Küklopsz anyja valószínűleg valami mérget ehetett a várandósság alatt. A másik lehetséges magyarázat rá, hogy már a klimaxa után született neki”- nyilatkozta a gyászoló asszony a Daily Star oldalának, ahol egy videót is láthattak a kölyökről.

Mivel a szegény kutya azonnal a szívéhez nőtt, nem a kertben helyezte örök nyugalomra, hanem egy üvegdobozba helyezve őrzi emlékét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?