BIZARR

IPhone egy 350 éves festményen! – Mégis van időutazás?

"Időutazók léteznek!" – állítja az Apple vezérigazgatója, miután észrevette egy 350 éves festményen a telefonjukat az egyik korabeli modell kezében.
  • Szerző: Ripost

Pieter de Hooch egyik 1670-ben készült festményén fedezték fel azt a tárgyat, ami kísértetiesen hasonlít az Apple cég iPhone-jára. Még maga Tim Cook, a cég vezetője is elképedt a dolgon.

A vezérigazgató azt mondta, hogy mindig is azt gondolta, hogy tudja ki találta ki az iPhone-t, de most már nem olyan biztos benne.

Nemrég láttam egyet egy régi festményen, amit 1670-ben festettek. A képen az egyik alak kezében mintha egy iPhone lenne, és éppen fényképet készítene vele az előtte ülő nőről.

Ha még Tim Cook is úgy véli, hogy az időutazás lehetséges, akkor talán érdemes elgondolkodni azon, hogy az a rengeteg ufóészlelés talán nem is földönkívüliek műve, hanem saját távoli leszármazottaink utazgatnak vissza hozzánk az időben, hogy megváltoztassák a jövőt...

A vicces az, hogy sosem fogják megtudni, hogy sikerült-e, mert ha fix az idővonal, akkor mindenki és minden megváltozik, beleértve az emlékeiket is.

Forrás: ufosightingsdaily.com

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?