2 éve

Az anyós sikítására ébredtek: Hátborzongató módon gyilkolta meg feleségét a 27 éves férj

Az ember legvadabb rémálmában se jönne elő a módszer, ahogyan eltette láb alól a hitvesét egy férfi. Az eset nem csak a gyilkos fegyver miatt hátborzongató, de azért is, mert a férfi korábban már próbálta így megölni a párját...

Vérfagyasztó gyilkosság történt az indiai Kerala államban: egy 27 éves férfi az éj leple alatt bedobott a felesége hálószobájába egy gyilkos mérgű kobrát, írja a Daily Mail. A helyi rendőrség közleménye szerint a férfi a gyilkosság előtt több kígyókereskedőt is felhívott telefonon, és internetes videókból tájékozódott, melyik hüllő végez gyorsan az áldozatával.

Képünk illusztráció!
Fotó: Profimedia

Ráadásul nem először próbálta meg így eltenni láb alól a feleségét: a fiatal nő nemrég került haza a kórházból, mert megmarta egy vipera. Két hónap kezelés után bocsátották haza, de még mindig lábadozott. A férfi ekkor eresztette rá a második kígyót…

null

null

Miután a felesége elaludt, egyszerűen rádobta a gyilkos kobrát az ágyára, majd elment aludni. A férfi reggel ugyanúgy készülődött, ahogy máskor szokott, az anyósa sikoltására ment be a szobába, és úgy tett, mint akinek fogalma sincs, mi történt. A fiatal feleséghez mentőt hívtak, de a kórházban már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A lány szülei akkor kezdtek gyanakodni, amikor a férfi sürgősen intézni kezdte, hogy a felesége vagyona az ő tulajdonába kerüljön.

null

null

A férfi ugyanis nem állt jól anyagilag, a lány vitt busás hozományt a házhoz. Kiderült, hogy a férfi el akart válni a feleségétől – de félt, hogy akkor vissza kell fizessen mindent a lány családjának. Halál esetén azonban ő örökölt volna. A férfi börtönbe került, de a kígyókereskedőnek is a törvény elé kell állnia.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!