ÉLETMÓDI

Férfiasság: Elkészült a világ legbizarrabb válogatása

Ez a nő több mint 100 férfit fotózott le legintimebb tájékán, és személyes történetükkel együtt egy pikáns albumban tette közzé az anyagot. Elképesztő pénisz-sztorik!
  • Szerző: A. G.

Ilyen még azelőtt sosem készült, pláne nem férfiakról! Laura Dodsworth fotós azonban vette a bátorságot, csakúgy mint azok a férfiak, akik alanyként szolgáltak a különleges album elkészítésében.

Férfiasság: A csupasz valóság címen jelent meg kiadványa, amihez pontosan 100 férfi nemi szervét fotózta le a 20 és 92 év közötti korosztályból, személyes történeteikkel kiegészítve őket. Ahogy nincs két egyforma vagina, úgy hímtag sem.

Természetesen mindegyik péniszhez tartozik egy-egy elképesztően változatos életút is, a sztorik tehát ugyanúgy egyediek, akárcsak a férfiasság maga.

A fotókon a pénisz, a herék, a gyomor, a has, a kezek és a combok láthatóak. A képek elkészítése mindössze 10 másodpercig tartott, azonban a beszélgetések akár 1 óráig is elhúzódtak.

A történetekben megszólal egy alulteljesítő költő; az egykori tinédzser, aki öngyilkosságot is forgatott a fejében, mert azt hitte, szemölcsök vannak a péniszén; az üzletvezető, aki folyamatos pánikban élt méretproblémája miatt; a szexfüggő, akinek a felesége többször is megpróbálta levágni a hímtagját és nem utolsósorban a pap, aki élvezte az édeshármast, amíg hivatására készült.

A férfiakkal való találkozás során a szerzőt a legjobban az lepte meg, hogy mennyi ember érez szégyent és szorongást a nemi szervének méretei és annak teljesítménye miatt.

Azonban azt is hozzátette, hogy ezek nagy része fel nem dolgozott gyermekkori traumákból adódik és kihatással volt egész életükre.

A könyv azért is egyedülálló a maga nemében, mert rajta keresztül ismerhetjük meg a század hímnemű tagjait, szorongásaikkal és egyedi történeteikkel. A kötet egészen új megvilágításba helyezheti a férfi-női kapcsolatokat is.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?