KIAJOBB

Szerző LL

Létrehozva: 2024.10.25. 09:00

Váratlan fordulat Szoboszlainál, a BL-döntős sztárklub csábítja Marco Rossi sztárját

Szoboszlai Dominik hiába várja Liverpoolba a barátját? Kerkez Milost a legutóbbi Bajnokok Ligája-döntős Borussia Dortmund csapná le angol kérői kezéről.

Az utóbbi napokban arról szóltak a hírek, hogy Szoboszlai Dominik után újabb magyar válogatott labdarúgót, Kerkez Milost is szerződtetheti az angol Premier League-ben listavezető Liverpool. A tavasz óta a Chelsea-vel, a Manchester Uniteddel és az Arsenallal is összeboronált fiatal balhátvéd azonban a legfrissebb sajtóértesülés szerint Németországban köthet ki. Az idei Bajnokok Ligája-döntős Borussia Dortmund is kinézte magának a magyar légióst, így talán emiatt nem jön össze klubszinten is a válogatottban már jól szuperáló Szoboszlai, Kerkez páros.

Szoboszlai és Kerkez (jobbra): a Dortmund miatt nem jön össze Liverpoolban is a magyar válogatott párosa?
Szoboszlai és Kerkez (jobbra): a Dortmund miatt nem jön össze Liverpoolban is a magyar válogatott párosa?         Fotó: Csudai Sándor

A dortmundi lehetőségről a TEAMtalk értesült meg nem nevezett forrásától. Kerkez mellett a Chelsea mellőzött, de 21-szeres angol válogatott játékosa, Ben Chillwell a másik kiszemelt a posztra, aki már nyáron is kis híján a sárga-feketékhez került Londonból. A német sztárklubnak azért kell az erősítés, mert eddigi balhátvédje, a holland Ian Maatsen távozott a kölcsönjátéka után és aláírt az Aston Villához. A Dortmund már megfigyelőt is küldött a Bournemouth-ban remeklő Kerkez tesztelésére.

Kerkez ára az egekbe szökött

A 20 éves létére már Marco Rossi szövetségi kapitány alapemberének számító, 21-szeres magyar válogatott Kerkez Milosért a hír szerint már januárban várja ugyan a liciteket a klubja, de várhatóan csak jövő nyáron szeretné eladni. Kerkez kérői közül eddig csak az MU szállt ki a versenyből.

A vajdasági származású, majd Győrben nevelkedett focista az AC Milannál is eltöltött egy évet, de a holland AZ Alkmaarnál futott be a felnőtt labdarúgásban. Tavaly nyáron 15 millió fontot (7,2 milliárd forint) fizetett érte a Bournemouth, amely ennek az összegnek akár a 2-3-szorosát kasszírozná be érte.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek