TÜZELŐÁLLÁS

Szerző LL

Létrehozva: 2024.09.27. 09:00
Módosítva: 2024.09.27. 09:14

„Szobo ügynök, hívd föl” – Szoboszlai már áldását adta, újabb magyar focista tart a Liverpoolba

Kerkez Milos és a Liverpool híréről írt a Transfermarkt. Szoboszlai Dominik egyetlen lájkkal tűzbe hozta a szurkolókat.

Hónapok óta tartja magát a hír, hogy a Manchester United és a Chelsea mellett a Liverpool is érdeklődik Kerkez Milos iránt. A 20 éves létére már 21-szeres magyar válogatott balhátvéd tavaly remek benyomást keltett az angol Premier League-ben a Bournemouth játékosaként. A Vörösöknél pedig a posztján szereplő skót Andy Robertson már 30 éves, és 2 év múlva lejár a szerződése (a Poolnál a harmadik iksz után már nemigen hosszabbítanak senkivel). Az átigazolási hírekre szakosodott Transfermarkt is posztolt arról, hogy információi szerint a liverpooli vezetők egyik kiszemeltje Kerkez. A szurkolóknak pedig azonnal szemet szúrt, hogy az Instagramon megjelent posztot lájkolta a sztárklub magyar középpályása, Szoboszlai Dominik is. 

Szoboszlai Dominik nagyon is örülne, ha a Liverpolban is együtt játszhatna Kerkez Milossal (jobbra)
Szoboszlai Dominik nagyon örülne, ha a Liverpolban is együtt játszhatna Kerkez Milossal (jobbra)         Fotó: Simon Stacpoole/Offside

Mindennek a fogadtatása ugyanakkor vegyes. Az X-en például volt olyan drukker, aki összetört szívekkel reagált:

Most ölj meg

– írta, mások viszont sokkal pozitívabban fogadták a Kerkez-pletykát.

Szoboszlai átment játékosügynökbe?

A Yahoo Sports beszámolója szerint a Szoboszlai-lájk láttán többen viccelődtek arról, hogy a magyar válogatott 23 éves csapatkapitánya egyértelműen "áldását adta" Kerkez liverpooli szerződtetésére. Ezt a klub nemrég kinevezett új sportigazgatója, Richard Hughes is pártolhatja, aki előzőleg éppen Bournemouth-ban dolgozva szerződtette oda a tehetséget. Ha nem is érdemes túlreagálni Szoboszlai helyeslését, Liverpool-szurkolók természetesen nem hagyták szó nélkül:

Szobo, hívd föl!;

Szobo kapitány, mint játékosügynök

– tréfálkoztak.

A cikk egyébként emlékeztet arra, hogy Marco Rossi szövetségi kapitányunk két ifjú Premier League-légiósa állandó csipkelődése jelzi: magánemberként is kifejezetten jó, baráti kapcsolatot ápol.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek