OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.06.12.

Érik a szenzáció? Az új igazgató Liverpoolba hozhatja Kerkezt

Új sportigazgatója van a Liverpoolnak, amely Richard Hughes személyében találta meg a megoldást. Hughes előzőleg a Bournemouthnál dolgozott, emiatt könnyen lehet, hogy Kerkez Milost megpróbálja a topklubhoz csábítani.

A Liverpool szakmai stábjában jelentős változások lesznek az idei évtől kezdve. Az új vezetőedző Arne Slot lesz, Jürgen Klopp kilenc év után hagyta ott a kispadot. A vezetőségben szintén beköszön az új éra, a klub elhozta Richard Hughest sportigazgatónak. Ezzel pedig könnyen megnyílhat az út Kerkez Milos előtt.

Kerkez (jobbra) támadásban is aktív volt, csapattársa szerint a mezőny legjobb teljesítményét nyújtott a Manchester United ellen
Kerkez Milost az új sportigazgató hozhatja a Liverpoolba Fotó: AFP

Hughes előző klubcsapata a Bournemouth volt, ahol remek munkát végzett az évek alatt. Kerkez mellett többek között ő tudta az együtteshez csábítani Nathan Akét, Dominic Solankét and Aaron Ramsdalét. A magyar válogatott balhátvédért tavaly nyáron a Lazio és a Benfica mutatott komoly érdeklődést, de a Rousingthekop oldal szerint a Liverpool is figyelhette. Ilyen mezőnyt tudott megverni Hughes, ami mutatja a hatékonyságát.

A Rousingthekop most arról ír, hogy az új munkahelyén Hughes megpróbálhatja átcsábítani Kerkezt. A klub első számú balhátvédje Andy Robertson, aki az elmúlt szezonban sokat küzdött sérüléssel, és a 30 éves kora is lassan aggodalomra ad okot. A jelenlegi csereember, Kosztasz Cimikasz nem tudott meghatározó játékossá válni, Kerkezben azonban óriási potenciál lakozik és a jövőben ő lehetne a klub első számú balhátvédje. Szoboszlai Dominik tavaly nyár óta erősíti a 19-szeres angol bajnokot, elképzelhető, hogy hamarosan klubszinten is csapattársak lesznek Kerkezzel.

A balhátvéd jelenleg a magyar válogatottal készül az Európa-bajnokságra, ahol egy jó szerepléssel újabb szintet léphet. A Liverpoolnak biztosan nem lesz egyszerű dolga, a Chelsea és a Manchester United szintén érdeklődik iránta. Kerkez első idényében 33 tétmérkőzésen játszott a Bournemouthban, ahol jó teljesítményt nyújtott. A tehetség nagy szerepet vállalt abban, hogy a Bournemouth megdöntse az angol élvonalbeli pontrekordját.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

@borsonline Szoboszlainak ízlenek a vegán ételek. Szoboszlai Dominik kipróbálta a vegán étrendet a magyar válogatott edzőtáborában. #bors #szoboszlai #szoboszlaidominik #langadam #telki #bors #magyarvalogatott #focieb2024 #hungary #magyar #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek